Kandidatansvarig/Researcher

Kandidatansvarig/Researcher

Är du en social och utåtriktad person som har lätt för att få kontakt med människor? Värdesätter du varierande arbetsuppgifter i en effektiv och ordningsam miljö? Då kan det här vara jobbet för dig! OnePartnerGroup växer och därför söker vi dig som vill vara med och stärka vårt team i Gävle.

Om kundföretaget

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både tjänstemanna- samt yrkesarbetarsektorn. Med hjälp av stor lokal kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den mest lokala samarbetspartnern. För mer information besök gärna oss på vår hemsida www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter

Som Kandidatansvarig/Researcher kommer du att fungera som spindeln i nätet främst inom våra uthyrningsuppdrag. Du kommer att jobba i ett team tillsammans med en konsultchef och en rekryteringskonsult där ni tillsammans säkerställer både kvalitet och leveransprecision. Arbetsuppgifter så som annonsering, urvalsarbete, "search", intervjuer och referenstagningar kommer att vara vanligt förekommande. Du kommer även att medverka på mässor, vid kundbesök samt andra sociala sammanhang. Det innebär att du bör vara bekväm med både telefon- och direktkontakt med andra människor.

Din profil

Vi söker dig som gillar kontakten med människor samt har förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer. Du är en driven och resultatinriktad person som tycker om att ha många bollar i luften. Du är även en ansvarstagande och självständig person som gillar ordning och reda. För att passa i rollen ser vi gärna att du tilltalas av att arbeta både självständigt och i grupp. För att du ska trivas och passa in hos oss på OnePartnerGroup är du en social person som har en positiv grundsyn samt människosyn och verkligen brinner för att lyckas i ditt arbete. Samt att du värdesätter att ha kul på jobbet! Tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter samt av servicearbeten där kunden står i fokus är mycket meriterande. Önskvärt är att du har en utbildning inom HR-området.

Om du är intresserad av att arbeta inom HR så erbjuder vi på OnePartnerGroup dig en stor möjlighet att bygga upp, utveckla och driva vår verksamhet tillsammans med kompetenta kollegor. Som Kandidatansvarig/Researcher får du chansen att växa både individuellt och i ett framåtlutat team.

Du söker tjänsten via vår hemsida www.onepartnergroup.se. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Sjöberg på telefon 072-4524231.

Sista ansökningsdag är 2018-07-31 men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi använder oss av löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden.
Mer info
Kontaktperson Emma Sjöberg
Telefon 072-4524231
Område Gävle
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 31 juli (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se