Chaufför sökes till Postnord med B-körkort

Chaufför sökes till Postnord med B-körkort

Är du serviceinriktad och gläds av att göra kunder nöjda? Vill du vara med och förstärka Postnords chaufförer i Gävle? Då har du hittat rätt!

Postnord levererar! Tillsammans med engagerade kollegor bidrar du till att säkra att paket når fram till mottagarna i rätt tid, säkert och effektivt.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail.

Dina arbetsuppgifter
  • Lasta skåpbilen med ca 100-150 paket om dagen
  • Distribution sker på angivna områden, därav är det alltid ett högt tempo
  • Varje leverans är ett kundmöte, så servicekänslan är A-O
  • Cirka 70 kundmöten per dag
Att du upplevs som positiv och professionell är viktigt, Postnords kunder förväntar sig god service och hög kvalitet. Därför är du en viktig del i kundernas uppfattning om Postnord.

Din profil

För att lyckas i rollen som Chaufför ser vi att du har en hög servicekänsla, som person är du utåtriktad och tycker om att göra kunderna nöjda. Du sätter alltid kunden i främsta leden. Du är stresstålig, proaktiv som löser arbetsuppgifter tidseffektivt och med hög kvalitet. Det är även viktigt att du kan ta egna initiativ och jobba självständigt.
Krav:
B-körkort

Meriterande:
Vana av att köra större skåpbilar

Övrigt:
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Gävle

Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på OnePartnerGroup fram till vecka 33 med möjlighet till anställning hos kunden efter uthyrningsperioden förutsatt att alla parter är nöjda.

Om kunden

Postnord bildades 2009 genom ett samgående mellan den svenska posten och posten i Danmark. Koncernerna bytte namn 2011 från Post Norden till Postnord. Postnord är den ledande leverantören av kommunikations och logistiklösningar till, från och inom Norden.
Postnord säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom Postnords expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar Postnord förutsättningarna för morgondagens kommunikation, E-handel. Distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda sammanlagt och en omsättning på 37 miljarder SEK.

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Lina Zangana
Telefon 0707 65 20 95
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se