Driven lagerarbetare med truckkort

Driven lagerarbetare med truckkort

Är du en driven och noggrann person som har erfarenhet av lagerarbete? Har du körkort och truckkort? Då kan du vara vår nästa lagerarbetare!

Just nu söker vi lagerarbetare till vår uppdragsgivare. Dina arbetsuppgifter som lagerarbetare kommer att variera utifrån dina tidigare erfarenheter och intressen.

För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet från lagerarbete, truckkörning samt att plocka och packa utifrån angivna leveransordnar. Vi ser att du har ett giltigt truckkort samt körkort.

Som person är du praktiskt lagd, nyfiken, utåtriktad och gillar att samarbeta med andra. Du är noggrann, ambitiös och gör alltid ditt bästa. Du har förmågan att hela tiden hålla tempo och fokus uppe. Vi tror på mångfald och ser gärna ansökningar från kandidater med olika kön och bakgrund.

Du kommer att vara anställd som konsult hos OnePartnerGoroup men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vi på OnePartnerGroup kan erbjuda dig en konsultroll som ger ett brett kontaktnät, stora utvecklingsmöjligheter samt chans till att testa olika arbetsuppgifter.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering och bemanning. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Kontaktperson Emma Sjöberg
Telefon 072-4524231
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se