Fukttekniker sökes till Ocab i Gävle

Fukttekniker sökes till Ocab i Gävle

Till Ocab i Gävle söker vi nu en social, driven och självständig fukttekniker som vill vara med och utveckla vår verksamhet och växa med oss.

Arbetsuppgifter
Som fukttekniker hjälper du våra kunder att besiktiga skador, hantera dessa och arbeta förebyggande. Du kommer att arbeta brett med alla förekommande arbetsuppgifter inom fuktbesiktning, avfuktning och andra åtgärder i samband med vattenskador, samt med utredningar relaterade till fuktproblem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • Har fuktutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Kan arbeta under eget ansvar
  • Har god datavana
  • Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift
  • B-körkort är ett krav
För att trivas i denna roll bör du vara engagerad och flexibel och vi tror att du är en problemlösare som strävar efter att hålla en hög kvalité på ditt arbete. Inom Ocab arbetar vi aktivt med vidareutbildning, genom både interna utbildningar och externa kurser, och erbjuder dig möjlighet att vara med och växa med oss.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Tommy Morelius via e-post: tommy.morelius@ocab.se.

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka dina ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via annonsformulär på vår hemsida.
Sista ansökningsdatum: 2018-06-30, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ocab.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ocab är rikstäckande inom sanering och avfuktning med etablering på 50 orter. Ocab omsätter omkring 800 Mkr och har cirka 750 medarbetare. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Ocab erbjuder jour dygnet runt 365 dagar om året för åtgärd av akuta skador. Genom att kontinuerligt satsa på utveckling inom kvalitet och miljö har Ocab förvärvat kompetens, resurser och utrustning för att kostnadseffektivt begränsa och åtgärda skador. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.