Platschef till nya Ocab i Gästrikland

Platschef till nya Ocab i Gästrikland

Vill du bli en del av Sveriges ledande skadeserviceföretag? Nu söker vi dig som vill bygga upp nya Ocab i Gästrikland när vi satsar för att skapa en ny kvalitativ och lokal leveransorganisation. Du kommer att få möjlighet att bygga och driva din verksamhet i ett etablerat och välrenommerat namn med marknadens starkaste erbjudande.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha ett kreativt arbete med stor frihet och mycket ansvar där du leder både verksamhet och medarbetare samt bygger långvariga relationer med kunder. Initialt kommer ditt fokus vara att bygga upp ett nytt starkt team samt att utveckla relationer med lokala kunder, nya medarbetare och internt inom Ocab.

Du kommer att ansvara övergripande för ekonomiska resultat, resurssättning, inköp, tid- och produktionsplanering. Du tar även ansvar för arbetsplatsens arbetsmiljö och ser till att vi når den kvalitet våra kunder förväntar sig. Du informerar och kommunicerar dagligen med ditt team och involveras i daglig problemlösning.

Vem är du?
Som alla verksamhetsledare inom Ocab har du det personliga engagemanget och den lokala förankringen som är själen i vår verksamhet. Du har entreprenörsandan och söker en långsiktig utmaning och möjligheten att bygga din egen organisation. Vi ser också att du är en problemlösare som strävar efter en hög kvalitet inom ditt arbete.

Som ledare har du förmågan att ta tillvara på medarbetares yrkeserfarenhet och bygga en positiv anda. Du är van att samordna och planera, har erfarenhet att ansvara för ekonomiska frågor och har erfarenhet av ledarskap.

Kvalifikationer – din bakgrund
Du kan vara högskoleutbildad eller ha arbetat dig fram den praktiska vägen – vad som är viktigt är ditt kunnande, inte hur du skaffat det. Du har minst några års erfarenhet som platschef, verksamhetsansvarig eller motsvarande.

Du är van att samordna och planera, har erfarenhet att ansvara för ekonomiska frågor och av ledarskap. Vi tror också att du har erfarenhet av att bygga och leda välfungerande arbetslag. Det är mycket fördelaktigt om du har ett väletablerat lokalt kontaktnät.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet från arbete inom saneringsbranschen, avfuktning eller till exempel byggbranschen.

Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift. Självklart är du van vid datorn som ditt dagliga arbetsredskap. Det är ett krav att du har minst B-körkort.

Vi erbjuder
Som platschef hos Ocab får du stor frihet att själv bygga och driva verksamheten. Till din hjälp har du stöd av centrala funktioner, rikskundsavtal med mycket starka företag och goda bollplank i såväl ansvariga chefer och övriga platschefer. För rätt person finns mycket goda möjligheter att växa tillsammans med Ocab-koncernen.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta VD/Koncernchef Stefan Svensson via e-post: stefan.i.svensson@ocab.se.

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via nedan formulär.
Sista ansökningsdatum: 2019-04-30
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ocab.se/
Sista ansökningsdag 30 apr (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, fastighetsförvaltning, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.