Sjuksköterska till strokeavdelning Gävle

Sjuksköterska till strokeavdelning Gävle

Om tjänsten

Nurse Partner söker sjuksköterska till uppdrag på strokeavdelning i Gävle. Dag, kväll och nattpass.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha ansvar för bedömning och uppföljning av patienternas omvårdnadsbehov. Du har ett holistiskt synsätt och hanterar såväl det medicintekniska som omvårdnadsmässiga arbetet. Utöver det ingår sedvanliga avdelningsuppgifter.

Formella krav

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

Vi ser att du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig till rådande rutiner. Du trivs i din yrkesroll och känner ett stort engagemang i mötet med människor. Vi vill att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och att du är noggrann och är ansvarstagande i ditt arbete.

Specifika krav
  • Erfarenhet av att hantera PEG/Sond samt sondmat och även ha kunskap vad NIH innebär.
  • Kontinuitet
  • Erfarenhet av journalsystemet Melior
  • Kunna arbeta mellan v.27-32
Tidsperiod

v.24-35

Om oss

Nurse Partner är ett av Skandinaviens ledande resursföretag för uthyrning av vårdpersonal. Vår ambition är att alltid finnas till hands när vi behövs - för vår personal och för våra kunder. Vi är måna om att vårdtagaren, vår egen och sjukhusens personal ska ges bästa möjliga förutsättningar.

Nurse Partner är ett affärsområde inom NGS Group. NGS Group är en dynamisk och tillväxtfokuserad bemannings- och rekryteringskoncern inom vård, skola, socialtjänst, ekonomi och executive search. NGS Group är noterat på börsen Nasdaq Stockholm.
Mer info
Kontaktperson Johanna Olsson
Telefon 0455-302806
Område Gävle
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Nurse Partner Scandinavia AB
Sista ansökningsdag 30 juni 2020 (32 dagar kvar)