Enhetschef till sjukhusköket i Gävle

Enhetschef till sjukhusköket i Gävle

Framgångsfaktorer:

Vi söker dig som gillar våra värderingar och kan inspirera ditt team att dagligen leverera i enlighet med värderingarna:
 • Sprida glädje
 • Vara tillgängliga
 • Överraska positivt
Vi tror att du som ledare är duktig på:
 • Kundfokus
 • Teamkänsla
 • Utveckling
Som person är du driven med ett starkt kundfokus och positiv attityd. Du har en förmåga att se möjligheter och hitta olika typer av lösningar. Din styrka ligger i att skapa ett starkt team och bibehålla goda relationer med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta och leda i en händelserik miljö och har ett strukturerat arbetssätt samt en utvecklad prioriteringsförmåga.

Vi ser gärna att du har ett gediget intresse och gärna kunskap av hållbarhetsarbete då restaurangen är både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001.

Om enheten:

I köket som ligger i Gävle sjukhus, producerar vi dagligen frukost, lunch och middag till sjukhusets patienter samt frukost och lunch till våra gäster i vår restaurang. Vi ombesörjer även lunch till skolor samt catering i form av luncher och middagar. Mycket av vår produktion sker från grunden för att säkerställa kvaliteten och smakupplevelsen för våra gäster på sjukhusets avdelningar och i restaurangen.

Vi är 34 heltidsanställda som jobbar med kök, packning/distribution, servering, administration. Ledningsgruppen på plats består av enhetschef, kökschef, distributionschef och kundansvarig.

Arbetet:
Som enhetschef har du ett helhetsansvar, vilket innebär ansvar för såväl personal, leverans, kund och ekonomi. Tillsammans med ditt team ansvarar du för den dagliga leveransen där vi ständigt siktar på att ge hög service till våra kunder. Du har en egen ledningsgrupp på plats bestående av enhetschef, kökschef, distributionschef och kundansvarig för att säkerställa en hög leverans till kund. Du deltar även på olika möten med kund.

Vi skall leverera mat och service över kundens förväntan och du är drivande i det.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a.
 • Personalansvar vilket innefattar löpande coaching, utveckling och uppföljning av dina medarbetare
 • Att aktiv ta initiativ i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår leverans, både internt och mot kund
 • Säkerställa och utveckla servicekvalitet
 • Upprätta mål samt löpande uppföljning av dessa
 • Budget, prognos och bokslutsarbete
Kvalifikationer
 • För att lyckas i rollen har du en högskoleutbildning inom kostvetenskap och arbetsledning eller annan utbildning/erfarenhet.
 • Du har goda kunskaper inom ekonomi och vad som ger en lönsam verksamhet.
 • Du har erfarenhet inom HACCP och utbildning inom livsmedelssäkerhet och hygien.
 • Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift och du har en god datorvana.
Anställning: Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid med en inledande provanställning på 6 månader.

Tillträde: Omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Kollektivavtal: Unionen

Skicka din ansökan senast 10 maj, ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Nordrest:

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag, som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen. Vi är ett värderingsstyrt företag där vi varje dag vill leverera en schysst måltidsupplevelse genom att servera god mat i trevliga miljöer samtidigt som vi lever efter våra värderingar: sprida glädje, vara tillgängliga och överraska positivt. Vi tillhandahåller ett systematiserat entreprenörskap vilket innebär att vi bistår med ledningssystem, inköpsrutiner och administrativa rutiner men vi kombinerar det med lokalt beslutsfattande. Vi uppmuntrar och uppskattar entreprenörsandan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med lång erfarenhet från restaurangbranschen erbjuder vi skräddarsydda koncept där maten, servicen och restaurangmiljön skapar en komplett måltidsupplevelse. Och vi är här för att stanna. De senaste årens stadiga tillväxt är beviset på att det lönar sig att göra saker annorlunda. För det gör vi på Nordrest. Med en entreprenörs passion och driv i kombination med organisationens trygghet och processer erbjuder vi schyssta måltidsupplevelser för dig som vill mer.

På Nordrest är vi måna om att våra medarbetare, kunder och att planeten mår bra - genom att utveckla hållbara relationer, måltider och affärer strävar vi efter att göra avtryck på den svenska matscenen. Vi vill göra verklig skillnad för dig som kund och för dina gäster, och vi tror att vägen dit är schyssta måltidsupplevelser till fler.

Vårt mål är inte att bli den största aktören på marknaden utan den bästa!