Operativ chef till vår leveransavdelning på Nordlo i Gävle

Operativ chef till vår leveransavdelning på Nordlo i Gävle

Brinner du för att effektivisera och utveckla processer? Är du duktig på att engagera och inspirera medarbetare? Har du erfarenhet kvalitetssäkring, rutiner och förbättringsarbete? Då kan den här rollen vara för dig.

Just nu söker vi en Operativ chef, med inriktning Förvaltning, till vår leveransavdelning i Gävle och Falun.

Dina kollegor

Hos Nordlo jobbar du på en spännande arbetsplats med stora möjligheter till utveckling. Vi har en kultur där alla kollegor hjälps åt och det finns alltid stöttning att få om man behöver det. Nordlos framgång bygger på människor som alla delar en passion för IT och digitala lösningar som har kraft att förändra samhället.
Vår leveransavdelning i Gävle och Falun består idag av 27 personer uppdelat på två inriktningar, Införande och Förvaltning. Vi strävar alltid efter att jobba nära varandra, trots inriktning och distans, med högt i tak och ett stort engagemang.

Avdelningen leds av COO Niclas Östlin. Hans ledarskap beskrivs som lyhört och transparent med stor frihet inom givna ansvarsområden. För honom är det viktigt att arbetet präglas av engagemang och utveckling.

Om din roll

Ditt huvudfokus kommer vara att arbeta med inriktningen Förvaltning.
Att bemöta våra avtalskunder efter stipulerat innehåll, följa angiven SLA, arbeta med ständiga förbättringar i våra rutiner och processer.
En stor del av arbetsuppgiften är att stötta medarbetare i vardagen och ge dem verktygen att lyckas med goda leveranser och förvaltning. Du kommer att ha personalansvar, ansvar för att funktioner på leveranssidan är väl anpassade för uppgiften och att vi följer den budget som förväntas från avdelningen.
Du ska med stor lyhördhet mot marknaden vara drivande i att öka kundnöjdheten hos våra kunder. Förtroendet från våra kunder är viktigt för oss och vi ser det som en självklarhet att du arbetar aktivt för att bibehålla och stärka förtroendet genom god kommunikation.

Du kommer tillsammans med COO driva process och rutinutveckling för att möta de föränderliga behov marknaden efterfrågar.

Du är

Vi söker en social och driven person som förstår sammanhanget mellan intern struktur och god extern leverans, att utifrån tydliga arbetsramar låta dina kollegor växa i arbetsuppgiften och skapa en harmoni mellan införande och förvaltning. Vi tror att du har en god förståelse och erfarenhet av att skapa flöden och att jobba med affärsprocesser. Som person är du strukturerad, positiv, proaktiv och gillar att arbeta i team. Du är lösnings- och resultatorienterad och brinner för att effektivisera och utveckla processer som lyfter företag. Du trivs att jobba i ett högt tempo, har ett starkt driv och en vilja att utvecklas och skapa förändring.

Då mycket av tiden används för att stötta interna resurser återfinns höga krav på att du har social kompetens och är bra på att samarbeta, men att du även klarar självständigt arbete. Du har ett bra kundfokus och brinner för att ge bästa möjliga service. Vi ser gärna att du arbetat med liknande roll i några år. Du har en väl dokumenterad utbildning eller annan dokumenterad erfarenhet inom området.

För tjänsten krävs att du har B-körkort samt behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Meriterande

Erfarenhet från IT branschen så som, it-som-tjänst/cloud och konsulttjänster inom Information Management, strategi och arkitektur inom IT, digitalisering, förändringsledning eller verksamhetsutveckling.

Naturligtvis Nordlo

För oss är digitalisering ett mänskligt hantverk. Tillsammans kan vi skapa hållbar tillväxt som gör att organisationer står väl rustade inför framtiden, med kraften att skapa ett bättre samhälle. För att lyckas behöver vi engagerade medarbetare som vill vara med oss på resan.

Vi tror att nyckeln till vår snabba utveckling är att våra roller går att forma efter medarbetarnas passion och personliga drivkrafter, och för oss är ditt välmående otroligt viktigt. Hos oss kan du förvänta dig följande:
  • Stor delaktighet och möjlighet att påverka
  • Stora utvecklingsmöjligheter
  • Nära samarbete mellan team och kollegor
  • Ett starkt och närvarande ledarskap
  • En god balans mellan arbetstid och fritid
Är du nyfiken på att veta mer? På vår hemsida kan du läsa om vår verksamhet, kundcase och våra medarbetare.

Är du vår nästa Operativa chef? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nordlo.com
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är IT-partnern som sätter medarbetare och kunder först. Vår framgång bygger på våra fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kraft att förändra. Vi vet att goda idéer kan komma från organisationens alla hörn, och vi vill att våra medarbetare ska komma närmare känslan av att ingenting är omöjligt. Vi har valt en decentraliserad organisationsmodell med delegerat beslutsmandat, så att du kan driva din egen och kundens utveckling, och nå din fulla potential. Vår strävan och vilja är att ständigt förbättra, utmana och förändra. För att nå till toppen gör vi jobbet tillsammans, vi agerar med hjärtat och skapar affärsvärde för våra kunder.

Nordlo har över 800 medarbetare på 46 orter i Sverige och Norge, omsättningen uppgick år 2021 till 1,7 miljarder SEK.