Försäljningschef till Nordlo i Gävle

Försäljningschef till Nordlo i Gävle

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi en försäljningschef som med driv och engagemang ska se till att företagen i Gävle fortsatt utvecklas med hjälp av digitala lösningar. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete på ett företag med stark laganda och gemenskap där fokus ligger på att strategiskt utveckla våra kunder, att skapa värde för dem i sin vardag och göra dem mer lönsamma.
Förtroendet från våra kunder är viktigt för oss och vi ser det som en självklarhet att du arbetar aktivt för att bibehålla och stärka förtroendet genom god kommunikation och ödmjukhet. Vår vision är alltid att skapa värde för våra kunder vilket du som försäljningschef har ett stort ansvar i genom att dels leda försäljningsteamet, dels att ha eget kundansvar.

Under kommande år har vi högt ställda mål vilka du genom ditt engagemang i ledningsgruppen kommer att vara en nyckelperson i att vi ska uppnå.

Din profil

Vi söker dig som är mycket driven och som har erfarenhet av tjänsteförsäljning. Vi ser att du har erfarenhet av att paketera koncept för tjänster, samt haft eget kundansvar. Du har flera års ledarerfarenhet och vana av att coacha dina teammedlemmar. Du är ansvarsfull och inger förtroende med dina naturliga ledaregenskaper och har samtidigt en förmåga att kunna entusiasmera andra i vardagen och i förändringsarbeten.

Vi ser att du ligger i framkant digitalt och vill driva företagsutvecklingen och digitaliseringen framåt i Gävle. Det är viktigt att du är lyhörd, lösningsorienterad och målinriktad för att lyckas i denna tjänst. Vi förutsätter även att du är positiv, strukturerad, orädd för förändringar samt villig och intresserad av att utvecklas. För tjänsten krävs att du har B-körkort samt behärskar svenska flytande i tal och skrift. Vi ser även att du har en eftergymnasial utbildning med inriktning ekonomi/försäljning.

Vi erbjuder dig en modern och trivsam arbetsplats där vi arbetar aktivt med nöjda medarbetare och har högt betyg i våra NMI-undersökningar. Du kommer att ha stort inflytande och möjlighet att påverka.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Nordlo med Clockwork Rekrytering. Vid frågor om tjänsten kontakta Pernilla Antonsson på 0733-51 27 31 eller maila till pernilla.antonsson@clwork.se.
Ansökan skickas in via Clockworks hemsida, www.clockworkpersonal.se.

Sista ansökningsdag är den 18 april, men tycker du att det låter intressant, sök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Pernilla Antonsson
Telefon 073-3512731
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Nordlo är en av de ledande aktörerna inom IT och digitalisering i Sverige. Med en stark lokal närhet hjälper Nordlo företagskunder att digitalisera sin verksamhet för att vara fortsatt konkurrenskraftiga i framtiden med hjälp av värdeskapande tjänstepaketering inom IT. Nordlo är en komplett leverantör av IT-drift och IT-infrastruktur med fokus på effektivisering och verksamhetsutveckling. Nordlo har idag cirka 750 medarbetare på ett 40-tal orter i Sverige och Norge, samt en årsomsättning på 1,4 miljarder kronor.
Läs gärna mer på www.nordlo.com.