Redovisningsansvarig till Nordlo

Redovisningsansvarig till Nordlo

Dina arbetsuppgifter

Till vårt kontor i Gävle behöver vi en vikarierande redovisningsansvarig.

I rollen ansvarar du för samtliga delar av företagets redovisning, allt från kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, avstämningar av konton, skatte- och momsredovisning till bokslut och deklarationer. I rollen ingår det även att betala ut löner och rapportera in till Collectum och FORA.
Tjänsten innebär ett vikariat under 18 månader.

Vi välkomnar dig som trivs med att arbeta i en flexibel och familjär atmosfär där du i din roll planerar och lägger upp ditt arbete självständigt. För oss är det viktigt att vår personal trivs och att alla våra medarbetare får rätta förutsättningar att lyckas och utvecklas i sina roller.

Hos oss är det högt i tak och vi kombinerar gärna humor och glädje med professionalitet i en kreativ miljö där vi hjälper varandra att lyckas.

Din profil

Din kompetens är viktigt för oss.

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning samt har minst 3 års erfarenhet av redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i en liknande roll och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är självgående, har god förmåga att organisera, strukturera ditt arbete. Vidare är du en person som är prestigelös och vill ta tag i uppgifter, högt som lågt, där du utmanar och hittar lösningar. Du är affärsmässig i ditt sätt att tänka och agera samt har en positiv inställning.
Det är meriterande om du har arbetat i ekonomisystemet Microsoft Dynamics NAV och Visma Lön 600. Ett krav är att du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Nordlo samarbetar med Clockwork Rekrytering & Bemanning. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel. 0733-512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Gävle
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordlo är en helhetsleverantör inom IT med fokus på att effektivisera kundens verksamhet. Organisation är platt och dynamisk och anpassar sig snabbt utifrån de krav och behov som finns. Bolaget är under ständig utveckling och hos Nordlo är det alltid nära till beslut och man har en målmedveten satsning på medarbetarnas utveckling. Nordlo har en stark företagskultur och en stor trivsel bland sina medarbetare. Ledorden i värdegrunden är; vi arbetar tillsammans, vi agerar med hjärtat samt vi skapar affärsvärde.