NOMOR SÖKER LIVSMEDELSTEKNIKER FÖR TJÄNSTGÖRING I REGION MITT MED PLACERING I GÄVLE

NOMOR SÖKER LIVSMEDELSTEKNIKER FÖR TJÄNSTGÖRING I REGION MITT MED PLACERING I GÄVLE

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu livsmedelstekniker för tjänstgöring i Region Mitt, placeringsort Gävle, som med stort engagemang och ansvarstagande, samt stark drivkraft kan leverera våra tjänster till våra kunder. Tjänsten består i att utföra hygieninspektioner inom matsäkerhet till våra avtalskunder. Detta innebär provtagningar för mikrobiologisk/kemisk analys. Du förväntas även att hålla grundläggande utbildning inom livsmedelshygien, upprätta egenkontrollprogram samt sköta rapportskrivning gällande det egna arbetet. Du kommer även att arbeta med skadeförebyggande inspektioner, samt i viss mån saneringar mot skadedjur.
Tjänsten omfattar även försäljning av Nomors tjänsteutbud under tider med lägre arbetsbelastning.

Tillsvidarenställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Din profil

Duär kommunikativ och serviceinriktad. Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda relationer. Kunskaper i HACCP är meriterande.

Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från servicebranschen.
Mer info
Kontaktperson Hans norman
Telefon 070-298 38 88
Email Mejla Hans norman
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Livsmedel
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://nomor.se
Sista ansökningsdag 7 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Nomor AB (publ)
Nomor är ett publikt svenskt aktiebolag och vi är
Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade i hela Sverige med sju regionkontor och 24 lokalkontor, från Boden i norr till Malmö i söder. För att skapa den närhet till marknaden som krävs för att uppfylla Nomors högt ställda krav på kvalitet, service, tillgänglighet och, punktlighet är det alltid regionerna/lokalkontoren som levererar Nomors tjänster till slutanvändarna.

Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.