LIVSMEDELS- OCH SKADEDJURSTEKNIKER FÖR PLACERING I GÄVLE

LIVSMEDELS- OCH SKADEDJURSTEKNIKER FÖR PLACERING I GÄVLE

Beskrivning av tjänsten
Som Livsmedels- och Skadedjurstekniker på Nomor kommer du att arbeta för att säkerställa och vidareutveckla bolagets olika tjänster inom affärsområdet Matsäkerhet samt Skadedjur.

Arbetsuppgifterna handlar om att utföra akuta saneringar, revisioner och inspektioner samt utveckla och stödja kunder i deras arbete med egenkontrollprogram. Du kommer även i viss mån att hålla matsäkerhetsutbildningar internt och externt samt kvalitetssäkra och implementera nya kunder inom området. Rollen innebär mycket kundkontakt varför det är viktigt att du är duktig på att kommunicera både i tal och skrift.

I denna tjänst söker vi någon som kan ta fullt ansvar för våra kunder inom matsäkerhet i regionen, säkerställa att servicenivån är hög och att leverans av rapporter sker i tid och håller en god kvalitet. Detta är en roll att utvecklas med inom ett av Nomors viktigaste affärssegment. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling. Inom företaget råder en öppen, informell atmosfär med en stark entreprenörsanda.

Din profil
Att du är nyfiken, serviceorienterad och lösningsfokuserad ser vi som grundläggande förutsättningar för att lyckas hos oss.
Det är viktigt att du är bra både på att bygga och bibehålla goda kundrelationer. Kan du skriva under på att du vill vara en del av ett bolag där vi alla arbetar för att upplevas som Sveriges bästa tjänsteföretag så är detta något för dig!
Du talar och skriver svenska obehindrat. B-körkort för bil med manuell växellåda är ett krav.

  • Erfarenhet av att arbeta med egenkontrollprogram och att utföra revisoner / inspektioner är meriterande.
  • Du är en strukturerad medarbetare som sprider energi i organisationen.
  • Du gillar att ansvara för genomförandet av bolagets mål, policys och riktlinjer.
  • Du drivs av att utveckla kunder, rutiner och processer lokalt allt för att utveckla regionen vidare.
  • Du har god datorvana.

Utbildning
  • Vi söker dig som har en högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, gärna som livsmedelsingenjör, agronom eller liknande.
Ytterligare information
Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så fort som möjligt.

Endast skriftlig ansökan. Du sänder ansökan till mikael.gille@nomor.se och märker din ansökan "Matsäkerhet/Skadedjur Gävle".

Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning. För slutkandidater så kommer förmågan att kommunicera skriftligt samt återrapportera eventuellt testas praktiskt före anställning.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nomor.se/
Sista ansökningsdag 13 nov 2020 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett publikt svenskt aktiebolag och Sveriges näst största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. Vi finns representerade med åtta regionskontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder.

Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare.