Servicetekniker till Nilar

Servicetekniker till Nilar

Om företaget

Nilar producerar avancerade bipolära Hydrid batterier (NiMH) i Gävle till energilager för kommersiella fastigheter, privata hushåll, fabriker och inom smarta elnät. Bolaget har idag ca 140 anställda i Sverige, varav ca ett hundra återfinns i Gävle och ett trettiotal i form av ledning, sälj- och marknadsfunktion i Täby.

Nilar Hydrid energilager kännetecknas av att vara robusta, brandsäkra och hållbara till en låg totalkostnad. Den modulära utformningen tillåter full skalbarhet för att hantera energi och kapacitet i såväl små bostadssystem som storskaliga elanläggningar. Med sina två FoU-avdelningar i USA och Sverige har Nilar revolutionerat energi- och strömförsörjningstekniken, liksom vår nästa generations högautomatiserade tillverkningsmetoder.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en fältresande servicetekniker till Nilar i Gävle. Har du ett stort intresse för teknik med kunskaper inom el och automation och trivs med ett flexibelt arbete? Då tror vi att det är dig vi söker!

Som servicetekniker arbetar du i en självständig och varierande roll ute på fältet. Du kommer att arbeta med driftsättning och testning (SAT) av levererade energisystem, samt göra felsökningar och optimeringar vid driftstörningar. Arbetet sker i nära samarbete med vår säljavdelning och kundservice, du ansvarar för dokumentering och rapportering av genomfört arbete. Resor i arbetet är vanligt förekommande. Du spenderar cirka 2-3 nätter i veckan på resande fot, framförallt i Sverige, men även inom Europa.

Din profil

Vi ser att du som söker tjänsten har teknisk gymnasieutbildning, om du dessutom har utbildning på högskolenivå inom elteknik eller automation ser vi det som meriterande. Du har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har ett stort tekniskt intresse.

Nilar strävar alltid efter att erbjuda högsta kvalitet under hela försäljningsprocessen, från produktion till eftermarknadsservice. Som person är du därför serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har viljan att hitta förbättrande lösningar. Vidare har du förmåga att planera och prioritera ditt arbete, så att det utförs effektivt och inom utsatt tid. Du har god allmän datorvana och hanterar Officepaketet. Din kommunikativa förmåga är god, du talar såväl skriver flytande på både svenska och engelska.

Du trivs i ett arbete med mycket resor, där du arbetar självständigt under stundvis högt tempo och är nyfiken på att lära dig nya saker. Resorna i tjänsten sker i första hand med bil, vilket innebär att B-körkort är ett krav.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Nilar i Gävle. Uppdraget startar enligt överenskommelse, dock så snart som möjligt, och sträcker sig på sex månader. Därefter är ambitionen att du blir anställd direkt hos Nilar.

Känner du igen dig i beskrivningen? Sök då tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2020-01-31. För vidare frågor kontakta gärna Anton Karlsson på 073-351 27 78 eller Josefine Hjelte på 073-351 27 50. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anton Karlsson
Telefon 073-3512778
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se