Nilar söker en driven projektkoordinator

Nilar söker en driven projektkoordinator

Dina arbetsuppgifter

Som projektkoordinator på Nilar ansvarar du för att förvalta och administrera våra pågående projekt och du stöttar projektledarna med ett övergripande administrativt ansvar. Du bistår dina kollegor med SWOT-analyser, statistiska underlag, genomförande av kartläggningar samt kunskapssammanställningar. I tjänsten ingår även att följa upp budgetförändringar samt sköta administration kring projektrapporteringen i vårt affärs- och tidredovisnings-system.

Du arbetar nära projektledare, styrgrupp, kollegor och externa aktörer mot de gemensamma mål som är uppsatta inom projektets ramar. Att aktivt delta i utvecklingen av arbetssätt och i strategiarbetet är något som förväntas av dig i den här rollen. Vi arbetar på en marknad och i en verksamhet som är i ständig förändring, vilket innebär att de projekt vi arbetar med kan ha varierande upplägg, projektform samt genomförande och som i sin tur ställer höga krav på vår flexibilitet.

Din profil

Till den här tjänsten söker vi dig som trivs i en koordinerande roll och är en duktig administratör. Du har en utbildning från högskola eller universitet inom administration eller liknande, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat i projekt tidigare och om du dessutom har vana av projektkoordinering inom produktutveckling, produktion och/eller tekniska områden ser vi det som meriterande. Det är dessutom önskvärt om du har arbetat i SharePoint.

Vi tror att du antingen är i startgroparna av din karriär och vill utvecklas tillsammans med oss, eller att du har mer erfarenhet i ryggsäcken och längtar efter att ta nästa steg. Oavsett ser vi att det är viktigt att du är en nyfiken och orädd person som kan arbeta strukturerat i en flexibel och föränderlig vardag. Du har förmågan att på ett tydligt och inspirerande sätt presentera statistik till såväl kollegor som externa aktörer. Att arbeta mot uppsatta mål tillsammans med dina kollegor är något du drivs av.

Nilar samarbetar i denna tillsättning med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 2020-10-11.
Vid funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pernilla Antonsson på 073-351 27 31.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Antonsson
Telefon 073-3512731
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 okt 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nilar producerar avancerade bipolära Hydrid® batterier(NiMH) i Gävle till energilager för kommersiella fastigheter, privata hushåll, fabriker och inom smarta elnät. Bolaget har idag ca 140 anställda i Sverige, varav drygt hundra återfinns i Gävle och ett tjugotal i form av ledning, sälj-och marknadsfunktion i Täby. Nilar Hydrid® energilager kännetecknas av att vara robusta, brandsäkra och hållbara till en låg totalkostnad. Den modulära utformningen tillåter full skalbarhet för att hantera energi och kapacitet i såväl små bostadssystem som storskaliga elanläggningar. Med sina två FoU-avdelningar i USA och Sverige har Nilar revolutionerat energi-och strömförsörjningstekniken, liksom vår nästa generations högautomatiserade tillverkningsmetoder.