Maskinoperatörer till Nilar

Maskinoperatörer till Nilar

Om företaget

Nilar grundades år 2000 av två ledande experter i batteribranschen och har sedan dess revolutionerat tillverkningen av industriella batterier. Nilar tillverkar och utvecklar nickelmetallhydridbatterier med en unik patenterad konstruktion som levererar kraft och energi med lång livslängd. Företaget har utveckling och tillverkning i Gävle och sedan starten har Nilar alltid strävat efter att utmana normen för batteriindustrin.

Dina arbetsuppgifter

Nilar fortsätter att växa och vi behöver förstärka teamet med fler duktiga konsulter som vill vara med och bidra till utveckling och framgång!
Som maskinoperatör har du blandade arbetsuppgifter såsom att styra och övervaka driften, processen och produktkvaliteten. Problemlösning och optimering av driftsparametrar är en naturlig del av arbetet.
Du har många härliga kollegor men när du utför dina arbetsuppgifter så gör du det självständigt.
Tidigare erfarenhet som maskinoperatör är inget krav, vi lägger istället stor vikt vid dina personliga egenskaper.

I dagsläget gäller ett rullande tvåskift. Det innebär att du jobbar förmiddag ena veckan för att veckan därpå jobba eftermiddag, där du dessutom är ledig på fredagen! I takt med att produktiviteten ökar är målet att till hösten lägga i ännu en växel och övergå till treskift. Just därför är det viktigt att du trivs med varierande arbetstider och kan jobba skift.

Din profil

Flexibilitet och nyfikenhet är två egenskaper som kännetecknar dig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri eller produktion eftersom du då snabbt kan komma in i rollen som maskinoperatör. Gillar du att ta initiativ och visar intresse för dina arbetsuppgifter och din egen utveckling finns det goda möjligheter till en fortsatt anställning hos Nilar efter sex månader.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Nilar. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Planerad start för uppdraget är i mitten på maj.

Är vi den du söker?
Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Anton Karlsson på 073-3512778 eller Madeleine Scherling på 073-3512736.
Mer info
Kontaktperson Anton Karlsson
Telefon 073-3512778
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se