Maskinoperatör till Nilar

Maskinoperatör till Nilar

Om företaget

Nilar grundades år 2000 av två ledande experter i batteribranschen och har sedan dess revolutionerat tillverkningen av industriella batterier. Nilar tillverkar och utvecklar nickelmetallhydridbatterier med en unik patenterad konstruktion som levererar kraft och energi med lång livslängd. Företaget har utveckling och tillverkning i Gävle och sedan starten har Nilar alltid strävat efter att utmana normen för batteriindustrin.

Dina arbetsuppgifter

Vi behöver förstärka med fler duktiga konsulter till vår kund. Som maskinoperatör styr och övervakar du driften, processen och produktkvaliteten. Problemlösning och optimering av driftsparametrar är en naturlig del av arbetet. Både skiftgång och nattjobb förekommer därför är det bra att du gillar varierande arbetstider.

Du har många härliga kollegor men när du utför dina arbetsuppgifter så gör du det självständigt. Uppdraget är med start omgående och gör du bra ifrån dig finns det goda möjligheter till fortsatt anställning efter 6 månader.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av att vara maskinoperatör, ditt intresse för teknik och praktiska handlag gör att du kommer lyckas bra i rollen.

Din profil

Flexibilitet och nyfikenhet är två egenskaper som kännetecknar dig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av industri eller produktion eftersom du då snabbt kan komma in i rollen som maskinoperatör. Gillar du att ta initiativ kommer du aldrig bli rastlös hos oss.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Nilar. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta Isabelle Ramström på 0733-512738 eller Ida Broman 0733-512756.
Mer info
Kontaktperson Isabelle Ramström
Telefon 0733-512738
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se