Expansiva Nilar söker produktionsmedarbetare

Expansiva Nilar söker produktionsmedarbetare

Om företaget

Nilar producerar avancerade bipolära Hydrid batterier(NiMH) i Gävle till energilager för kommersiella fastigheter, privata hushåll, fabriker och inom smarta elnät. Bolaget har idag ca 140 anställda i Sverige, varav drygt hundra återfinns i Gävle och ett tjugotal i form av ledning, sälj-och marknadsfunktion i Täby. Nilar Hydrid energilager kännetecknas av att vara robusta, brandsäkra och hållbara till en låg totalkostnad. Den modulära utformningen tillåter full skalbarhet för att hantera energi och kapacitet i såväl små bostadssystem som storskaliga elanläggningar. Med sina två FoU-avdelningar i USA och Sverige har Nilar revolutionerat energi-och strömförsörjningstekniken, liksom vår nästa generations högautomatiserade tillverkningsmetoder.

Dina arbetsuppgifter

Nilar fortsätter att växa och vi behöver förstärka teamet med fler duktiga konsulter som vill vara med och bidra till utveckling och framgång. Är du en nyfiken och noggrann person med stort tekniskt intresse? Då tror vi att du passar hos Nilar!

Vi söker nu montörer och maskinoperatörer till Nilars produktion i Gävle. Som maskinoperatör arbetar du med att styra och övervaka driften, processen och produktkvaliteten. En naturlig del av arbetet är problemlösning och optimering av driftparametrar. Som montör rör du dig mellan olika arbetsstationer och arbetar med varierande uppgifter. Ditt dagliga arbete består av att montera komponenter i olika steg för att till slut få fram en slutprodukt. Du har många härliga kollegor men när du utför dina arbetsuppgifter gör du det självständigt.

Nilar kommer under hösten att gå upp i ett kontinuerligt 3-skift, där du arbetar förmiddag, eftermiddag, natt, helg och ledig vecka med ett rullande schema. Det är därför viktigt att du trivs med varierande arbetstider och är flexibel.

Din profil

Om du har ett stort tekniskt intresse och drivs av nyfikenhet tror vi att du kommer trivas bra på Nilar. Du gillar att ta initiativ, är flexibel samt har hög kvalitetsmedvetenhet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom industri och har du dessutom elkunskaper ser vi det som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Nilar. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Planerad start för uppdraget är under första halvan av oktober.

Låter det här som något för dig? Skicka då in din ansökan via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2020-10-31. För vidare frågor kontakta Anton Karlsson på 073-351 27 78 eller Josefine Hjelte 073-351 27 50.
Mer info
Kontaktperson Anton Karlsson
Telefon 073-351 27 78
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i sexton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se