HR-chef till Nilar

HR-chef till Nilar

Dina arbetsuppgifter

Vi välkomnar dig att axla rollen som HR-chef hos oss på Nilar. Vi står i en mycket expansiv fas där vi utökar vår produktionsanläggning i Gävle. I takt med vår utveckling etablerar vi samtidigt ett tydligt HR-fokus där vi ger dig förmånen att etablera och utveckla funktionen hos oss. Du ingår i vår ledningsgrupp, arbetar nära vår VD och bygger förtroendefulla och goda relationer i såväl chefsleden som hos övrig personal.
Vår framgång bygger på vår engagerade personal och en av de viktigaste uppgifterna för vår blivande HR-chef är att vara en drivande kraft samt en kulturbärare för Nilars "Working Spirit". Tillsammans med övriga chefer driver du arbetet med värderingar och företagskultur framåt. I rollen har du en bredd gällande såväl operativa som strategiska HR-frågor att hantera i din vardag. Du stöttar dagligen organisationens chefer i deras utmaningar och frågor likväl som att du arbetar produktionsnära och operativt med ett brett spektrum av frågor. Viktigt i rollen är också ett tydligt affärsfokus samt att initiera till och att våga driva förändringar. Tjänsten som HR-chef är placerad vid vår produktionsenhet i Gävle och du rapporterar till vår VD som utgår från huvudkontoret i Täby.

Din profil

Du har en akademisk utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person har du hög integritet, en utpräglad kommunikativ förmåga och sprider högt engagemang kring dig. Vi tror att dina framgångar inom HR nu gör att du söker nya utmaningar och värdesätter stimulansen i att skapa Nilars HR-arbete från grunden. Att du arbetar nära verksamheten och organisationen ser vi som viktiga delar för att ta in vår kultur, samt att följa och driva vårt framtida arbete med örat mot rälsen.
Som HR-chef är du en kommunikativ och prestigelös person med förmåga att arbeta målinriktat ur ett verksamhetsperspektiv. Du är strukturerad, tydlig och handlingskraftig i kombination med ett ödmjukt förhållningssätt. Du är självgående och agerar som ett föredöme för såväl cheferna som de övriga anställda samt har en positiv attityd som du gärna delar med dig av. Vidare har du förmåga att agera utifrån organisationens totala behov med en god förmåga att växla mellan detaljer och helhet. Du är van att samarbeta och driva frågor på ett motiverande sätt mot uppsatta mål. Att se medarbetarna, med sina kunskaper och förmågor, som verksamhetens främsta tillgångar är ett synsätt som präglar vår kultur och är en av våra framgångsfaktorer.

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering och hänvisar samtliga frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Maria Lehnbom, mail maria.lehnbom@clwork.se, tfn 0733-512710. Sista ansökningsdag för tjänsten är 30 april 2019. Du söker tjänsten genom www.clockworkpersonal.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Nilar tror vi på förnybar energi och dess betydelse för att driva innovation och industri framåt. Det är därför som vi gör vad vi kan för att förbättra tillgången och utbudet av hållbara lösningar till bostäder, företag, industri och nät. På Nilar innebär det att utveckla den ultimata energilagringslösningen. En som är effektivare, säkrare och har ett mycket mindre miljöavtryck än någon annan lösning i sin klass. Och det är vad vi har gjort, det är vad vi gör varje dag.