Projektchef

Projektchef

Projektchef till NCC Infra i Gävleborg

Affärsområde NCC Infrastructure är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom infrastruktur, anläggningsarbeten, markarbeten och vägservice. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö.

Region Infra Uppsala/Gävle/Dala är en del av affärsområdet Infrastructure som idag har en stark position på marknaden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av projekt inom mark-, väg-, anläggning- och industri i regionen.

Nu behöver vi förstärka produktionschefsgruppen i Gävleborg med en projektchef!

Rollen som projektchef

Som projektchef är du en av de tre högsta operativa cheferna inom produktionsorganisationen i Gävleborg. Du ansvarar för en egen projektchefsgrupp med underställd personal bestående av platschefer, arbetsledare, mättekniker, projektingenjörer och yrkesarbetare. Du har övergripande ansvar för flera projekt och är främst fokuserad på produktion av mark-, väg- och anläggningsarbeten. Du ser möjligheter, skapar engagemang och stödjer din grupp på ett sätt som gör att du kan säkerställa att erhållna projekt genomförs på ett arbetsmiljösäkert sätt inom bestämda tids-, kvalitets- och kostnadsramar, samt att kundens förväntningar uppfylls. Uppdraget innebär att leda arbetet så att projekten genomförs med högsta möjliga produktivitet i överensstämmelse med NCC:s värderingar, policy, lagar och avtal, samt våra egna verksamhetssystem. I rollen ingår även kundkontakter och merförsäljning i pågående projekt.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande kompetens som kompenserar. Du har flera års erfarenhet av att agera i rollen som ledare och har erfarenhet av produktionsnära roller inom byggsektorn med inriktning mark-, väg- och anläggning. Våra kunder är viktiga för oss, därför söker vi dig som tidigare haft ett kundansvar och resultatansvar. Du deltar aktivt och stöttar platschefer i pågående projekt, vilket fordrar att du har kunskap om hela byggprocessen och att du värderar kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöarbetet som viktigt. God datavana är en nödvändighet och har du kalkylerfarenhet är det en fördel. Körkort B är ett krav.

Dina egenskaper

Du är affärsdriven och har en tydlig vinnarskalle. Du har sinne för ekonomi och en god planeringsförmåga. Vi ställer höga krav på affärsmässighet, engagemang och samarbetsförmåga, vilket betyder att du stimuleras av att skapa inspirerande och viktiga relationer, både internt och externt. Du har lätt att se möjligheter i de situationer som uppstår och ditt driv och din nyfikenhet hjälper vår organisation framåt. Som ledare är det viktigt att du kan leva upp till våra grundläggande värderingar - Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda. Din roll är att vara en förebild gällande efterlevnaden av dessa.

Vi erbjuder

På NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög arbetsmiljö- och miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är en bidragande orsak till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du vara med och skapa framtiden - och göra det på ett nytt sätt?

Välkommen med din ansökan!

Tjänstens placering: Gävle, Söderhamn eller Hudiksvall med arbetsområde Gävleborg.

Vill du veta mer om tjänsten? Välkommen att kontakta Maria Håkansson, HR Partner, 070-341 58 26 alt. maria.hakansson@ncc.se. Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 30 september 2018. Registrera din ansökan på ansök-knappen nedan.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.