Arbetsledare

Arbetsledare

Affärsområde NCC Infrastructure levererar hela infrastrukturprojekt - från design och konstruktion till produktion och service. Avdelning Infraservices är en del av affärsområdet som idag har en stark position i Sverige och arbetar över hela Norden. Vi bygger och utvecklar framtidens miljö för arbete, boende och infrastruktur och utför olika typer av koncept och service inom mark- och anläggningsarbeten samt helhetslösningar för säkra trafikmiljöer liksom drift- och vägservice. Vi utvecklar projekt med målsättningen att hitta nya smarta lösningar för såväl små som stora problem.

Nu söker vi arbetsledare till våra industri- och anläggningsprojekt i Gävleborg!

Det här förväntar vi oss av dig
I rollen som arbetsledare får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetet hos oss innebär olika projekt inom industri, anläggning, betong och träarbeten där du i samarbete med platschefen planerar och leder projektet framåt, följer upp tidplaner, fördelar resurser och följer upp att vi håller vad vi lovar. Som arbetsledare planerar, styr och följer du upp produktionens dagliga aktiviteter. Du beställer material och styr resurseffektivt, bland annat genom att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen och du fungerar även som en viktig förebild i säkerhetsarbetet. I rollen får du möjlighet till en stor variation av projekt då regionen arbetar med allt från mindre byggservicearbeten till stora betongentreprenader.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har arbetat i minst 3 år som arbetsledare och/eller har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik på yrkes- eller högskola. Du har erfarenhet inom industri och/eller anläggning, gärna med inriktning betong. Vi söker dig som är positiv, ansvarsfull och ordningsam och som brinner för arbetet ute i produktionen. Du är engagerad i ditt jobb och tar gärna på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och Framåtanda.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på våra projekt i Gävleborg. Provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort är ett krav.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta gärna HR Partner Maria Håkansson tel: 070-341 58 26. Registrera din ansökan och CV nedan, senast 2018-08-26.

Kom och väx!
NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda. NCC Sverige utvecklar hus-, anläggnings- och infrastrukturprojekt. På NCC är vi djärva nog att tro att vi faktiskt kan förändra världen till något bättre. Välkommen till oss om du vill vara med om något stort - att förbättra vardagen för nuvarande och kommande generationer.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 26 aug (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.