Anbudsingenjör

Anbudsingenjör

Vi växer inom vår entreprenadverksamhet i Uppsala/Gävle/Dalarna och behöver därför förstärka vår anbudsorganisation med en anbudsingenjör i Gävle med inriktning Hus och Bostad.


Arbetsuppgifter

Som anbudsingenjör blir du en nyckelperson då det gäller att skapa nya affärer och byggprojekt. I anbudsprocessen och i erhållna projekt jobbar du tillsammans och med stöd av kollegor inom inköp, produktion och installation för att ge våra projekt rätt förutsättningar för att kunna leverera hög kvalitet och lönsamhet under produktionen.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande i och med att vi bygger både bostäder och övriga hus åt såväl privata som offentliga kunder. Vi jobbar ofta i tidig samverkan med våra kunder och utformar projektet utifrån gemensamma målsättningar. Kalkyler och prisbedömningar sker därför i olika skeden och med olika förutsättningar.

Digitala arbetssätt genomsyrar rollen och användning av modeller för mängdavtagning, planering och visualisering blir en del av din vardag. När projektet övergår i produktion är du även med i uppstarten för att föra över dina kunskaper till produktionen.


Du och dina erfarenheter

Som anbudsingenjör gillar du utmaningar och att jobba gentemot uppsatta mål där du får bidra med kreativa lösningar. Du är en person som trivs med att arbeta med siffror, göra risk- och möjlighetsbedömningar och skapa resultat i ditt jobb. För att både trivas och lyckas i rollen bör du ha ett utpräglat affärssinne som innebär eget driv, struktur och uthållighet.

Du har med fördel erfarenhet från produktion av bostäder och/eller övriga hus i rollen som yrkesarbetare, arbetsledare eller motsvarande. Du har även kunskap och intresse av kostnadsnivåer och produktionsmetoder samt erfarenhet av att kalkylera och av att använda kalkylprogram.

Stora utvecklingsmöjligheter
Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är glada över att kunna erbjuda våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö där ärlighet, respekt, tillit och framåtanda präglar vårt sätt att förhålla oss till varandra.

För ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Specialistchef Per Möller, 070-586 17 93. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2018-11-30.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.