Munters i Tobo söker produktionsmedarbetare

Munters i Tobo söker produktionsmedarbetare

Om företaget

Munters är en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling. Genom innovativ teknik skapar våra experter ett perfekt klimat för kunder i de flesta branscher. Våra största kunder finns bland livsmedelsföretag, läkemedelsbolag, jordbruk och datacenter. Munters har varit banbrytande inom området luftmiljö och klimatkontroll sedan företaget grundades 1955. Idag sker tillverkning, försäljning och service i fler än 30 länder av våra omkring 3 500 medarbetare. Munters Group AB (MTRS) är börsnoterade på Nasdaq Stockholm och omsätter drygt 7 miljarder SEK (år 2019). För mer information om Munters, besök gärna www.munters.com.

Dina arbetsuppgifter

Är du en driven och tekniskt intresserad person som vill utvecklas i ett varierat arbete? Då kanske det är just dig vi söker till Munters i Tobo!

Till plåtavdelningen på Munters söker vi nu nya kollegor. Ditt arbete kommer vara varierat, där du bland annat jobbar med bockning och lackering av plåt, kantpressbockning samt slipning och svetsning. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor i gruppen och jobbar mot gemensamt uppsatta mål. Det är viktigt att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och förstår din del i den gemensamma framgången. För att lyckas i din roll och snabbt komma in i arbetet krävs det stort engagemang och nyfikenhet från din sida.

Arbetstiden är förlagd till 2-skift. Uppdraget startar omgående och sträcker sig över 6 månader med goda chanser till förlängning eller anställning hos Munters därefter.

Din profil

Till den här tjänsten söker vi dig som är praktiskt lagd, tar egna initiativ och har ett stort teknikintresse. Fysiskt arbete är ingenting som skrämmer dig och du trivs i produktionsmiljö. Du är alltid nyfiken på att lära dig nya saker, sprider positiv stämning till dina kollegor och är en riktig lagspelare.

Vi tror att det är viktigt att du har erfarenhet av arbete inom tillverkande industri och/eller har läst en teknisk utbildning på gymnasienivå. Dina kunskaper i ritningsläsning är goda och det är ett plus om du har arbetat med plåtbearbetning tidigare. Har du dessutom truckkort ser vi det som meriterande.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos Munters. En fördel med att arbeta som konsult på Clockwork är att du har möjlighet att utvidga ditt nätverk och få bra arbetslivserfarenheter för din fortsatta karriär. För oss är gemenskap och uppskattning viktigt därför får du en nära och personlig kontakt med din konsultchef som stödjer och utvecklar ditt arbete.

Ansökan

Är det kanske dig vi söker? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan! Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2021-10-10. För vidare frågor kontakta Ida Broman på 073-351 27 78 eller på ida.broman@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ida Broman
Telefon 073-351 27 78
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 okt 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se