Affärscoach

Affärscoach

Dina arbetsuppgifter

Nyfiken, driven och gillar att se människor utvecklas? Fint - då kan du vara ny affärscoach i vårt inkubatorteam!

På Movexum jobbar vi med att hjälpa människor att kommersialisera sina innovativa idéer och att bygga framgångsrika bolag. Vi behöver nu utöka vårt team och söker en affärscoach som kan coacha de entreprenörer och startups som vänder sig till oss för att vässa sina idéer. Vi erbjuder ett spännande jobb på en unik arbetsplats där du följer och guidar människor som med sina idéer ofta vill åstadkomma större saker än tjocka plånböcker. Du blir del av ett högpresterande team och får ansvaret att utveckla samarbetet med våra regionala noder.

Din profil

Vi söker dig som är redo att ta dig an hela team men också enstaka individer. Du har en vilja och uthållighet att följa med under det marathon bygget av framgångsrika bolag kan vara. Vi tror att du är en inlyssnande, prestigelös, nyfiken och engagerad person som brinner för att se människor och organisationer växa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva företag, har haft en ledande roll i en startup eller tidigare har jobbat med startups. Erfarenhet av internationell verksamhet och affärer är meriterande, liksom erfarenhet av att driva utvecklingsprocesser. B-körkort är ett krav.

Du behöver för tjänsten god språklig och skriftlig förmåga i svenska, engelska och gärna minst ett annat språk. Andra egenskaper vi värdesätter är att du har lätt för att bygga nätverk, inte är rädd för att ta initiativ, anser att delad framgång är dubbel framgång och att du inte ryggar för en utmaning. Skulle det dessutom vara så att du gillar deckare skrivna av Lee Child eller är hundägare så grattis - du kommer inte tycka samtalsämnena på kontoret är tråkiga, även om majoriteten av dem handlar om vad som händer i världen just nu gällande innovation.
Som ny affärscoach hos Movexum kommer du att fungera som en ambassadör för vår verksamhet varför vi ser det som viktigt att du delar den värdegrund som ger oss vägledning och stöd i vårt uppdrag att skapa tillväxt i regionen; värdeskapande, inspirerande, vägvisande och utmanande.
Vi värderar mångfald och jämställdhet i vår organisation och jobbar medvetet med det.

Tjänsten är heltid och tillsvidare, placeringsorten är Gävle. Tillträde och lön enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Movexum med Clockwork Rekrytering. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt, dock senast 9 december. För mer information ring gärna rekryteringskonsult Pernilla Antonsson 0733-51 27 31. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Pernilla Antonsson
Telefon 073-3512731
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 dec (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Movexum är Gävleborgs företagsinkubator. Vi har i uppdrag att skapa tillväxt i regionen genom att hjälpa entreprenörer och innovatörer att kommersialisera sina idéer. Sedan starten 2008 har vi hjälpt cirka 100 bolag. På Movexum jobbar vi enligt LEAN-startupmetoden och vårt team består av sex personer som alla brinner för att stödja innovationer på resan från idé till internationell marknad.