Utvecklare till Monitor ERP System

Utvecklare till Monitor ERP System

Vi söker dig som vill jobba med systemutveckling på ett produktbolag med fokus på långsiktighet, kundnytta och modern teknik. Våra team i Hudiksvall och Gävle behöver förstärkning! Vill du vara med och utveckla framtidens affärssystem?

Vilka är vi?
Monitor är ett globalt företag med huvudkontor i Hudiksvall.
Vi utvecklar och säljer vårt eget affärssystem – MONITOR. Vi är just nu inne i den mest spännande och expansiva fasen i vår historia där vårt fokus är att erövra den internationella marknaden.

Din profil
För det första så älskar du programmering och problemlösning. För det andra så ser vi gärna att du vågar och motiveras av att komma med nya kreativa idéer och lösningsförslag. Som person är du driven, strukturerad och kvalitetsmedveten. Vi vill att du identifierar dig med våra värdeord: jordnära, långsiktig och engagerad.

För att trivas i
rollen bör du känna igen dig i följande:

 • Du har minst 3-5 års erfarenhet av fullstack-utveckling inom .Net Framework, C#, Java eller liknande miljöer och programmeringsspråk.
 • Du har erfarenhet av agilt arbete i miljöer där fokus ligger på kundnytta och slutresultat.
 • Du har någon form av högskoleutbildning inom datateknik eller systemutveckling eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda.

Stort plus om du dessutom har:
 • Erfarenhet från professionella utvecklingsmetoder som t.ex. kodgranskning, testdriven utveckling, kontinuerlig integration och källkodshantering i Git (eller motsvarande).

Arbetsbeskrivning
Som utvecklare får du vara med i det spännande men utmanande jobbet att fortsätta utveckla vår senaste produkt – MONITOR G5 – för att möta det stora intresset i Sverige och i övriga delar av världen. Du jobbar tillsammans med business analysts, testare och andra utvecklare i ett självständigt team. Varje team har ett eller flera områden/funktioner/moduler i MONITOR som man har helhetsansvaret för. Vi söker förstärkning både till vårt kontor i Hudiksvall och i Gävle.

Våra utvecklare jobbar ofta med alla lager i vår teknik-stack – alltifrån databasdesign till applikationsserver och även gränssnitt i olika klienter. Tyngdpunkten ligger dock främst på affärslogik och funktionalitet, dvs. att ta fram bra och smarta funktioner som kan effektivisera för våra kunder och göra produkten mer komplett och attraktiv.

Varför jobba på Monitor ERP System?
 • Vi är ett engagerat gäng som brinner för att tillsammans utveckla det bästa affärssystemet och erbjuda den bästa servicen. Det gör att vi har branschens nöjdaste kunder.
 • Som utvecklare hos oss får du vara delaktig i hela utvecklingskedjan – från idé till leverans. Vi jobbar med moderna och professionella utvecklingsmetoder, kundfokuserad utveckling och ny teknik.
 • Våra anställda får en gång om året ta del av en mycket förmånlig vinstdelning.
 • Vi är ett stabilt produktbolag med god ekonomi som satsar stora resurser på produktutveckling och expansion.
 • Din personliga utveckling är viktigt för oss! Vi jobbar hårt för att du ska utvecklas med oss och att det ska öppnas karriärvägar internt. Vi erbjuder även karriärmöjligheter internationellt.
 • Utöver det erbjuder vi personalförmåner som främjar din hälsa, tjänstepension, personalaktiviteter och resor.

Ansökan
Skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök nu" och fyll i formuläret på vår karriärssida. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 15 mars 2021.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Sandra Engström,
Recruitment & Employer Branding, sandra.engstrom@monitor.se eller 072–567
66 00.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://monitorerp.com/sv/career/