Utvecklare till Monitor ERP System i Gävle

Utvecklare till Monitor ERP System i Gävle

Vi satsar på Gävle! Vi började med att ge Brynäs hemmaborg namnet "Monitor ERP Arena" och nu ska vi öppna upp vårt första kontor i Gävle, med fokus på utveckling. Vi söker cirka 10 nya kollegor till detta utvecklingsteam.

Vill du vara med och utveckla framtidens affärssystem?

Vilka är vi?
Monitor är ett globalt företag med huvudkontor i Hudiksvall. Vi utvecklar och säljer vårt egna affärssystem – MONITOR. Vi är just nu inne i den mest spännande och expansiva fasen i vår historia där vårt fokus är att erövra den internationella marknaden.

För att trivas i rollen bör du känna igen dig i följande:
 • I ditt arbete är du engagerad, långsiktig och jordnära.
 • Du brinner för utveckling, älskar problemlösning och kommer gärna med nya idéer.
 • Du har minst 3-5 års erfarenhet av .Net Framework, C# eller liknande miljöer och programmeringsspråk.
 • Tidigare arbetat agilt, i miljöer där fokus ligger på kundnyttan och slutresultatet.
 • Du har någon form av högskoleutbildning inom datateknik eller systemutveckling eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda

Arbetsbeskrivning
Som utvecklare får du vara med i det spännande men utmanande jobbet att fortsätta utveckla vår nya produkt, MONITOR G5, för att möta det stora intresset i Sverige och resten av världen. Du jobbar tillsammans med produktägare, testare och andra utvecklare i ett team. Varje team har ett eller flera områden/moduler i MONITOR:s funktionalitet som man har helhetsansvaret för.
Våra utvecklare jobbar ofta med alla lager i vår teknik-stack. Alltifrån databasdesign till applikationsserver och även gränssnitt i olika klienter. Tyngdpunkten ligger dock främst på affärslogik och funktionalitet; att ta fram bra, smarta och nya funktioner som kan effektivisera för våra kunder och göra produkten mer komplett och attraktiv.

Varför jobba på Monitor ERP System?
 • Vi är ett engagerat gäng som brinner för att tillsammans utveckla det bästa affärssystemet och erbjuda den bästa servicen. Det gör att vi har branschens nöjdaste kunder.
 • Som utvecklare hos oss får du vara delaktig i hela utvecklingskedjan, från idé till leverans. Vi jobbar medmoderna och professionella utvecklingsmetoder, kundfokuserad utveckling och ny teknik.
 • Våra anställda får en gång om året ta del av en mycket förmånlig vinstdelning.
 • Vi är ett stabilt företag med god ekonomi som satsar mycket resurser på produktutveckling och expanderar.
 • Din personliga utveckling är viktigt för oss! Vi jobbar hårt för att du ska utvecklas med oss och att det ska öppnas upp karriärvägar internt men erbjuder även karriärmöjligheter internationellt.
 • Utöver det erbjuder vi personalförmåner som främjar din hälsa, tjänstepension, personalaktiviteter och resor.

Ansökan
Har vi väckt ditt intresse? Vi vill ha nya kollegor som likt oss ser med spänning på denna utmaning att etablera Monitor ERP System i Gävle.

Skicka in din ansökan via "Ansök nu", du slussas vidare till vår karriärssida alternativt besök den direkt: monitor.se/Career

Vi vill ha din ansökan senast den 15 januari 2020. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snabbt som möjligt.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Sandra Engström, Recruitment & Employer Branding, på tel. 072-567 66 00 eller e-post sandra.engstrom@monitor.se

Föredrar du hellre att göra vårat programmeringstest direkt, för att visa vad du går för – kontakta Sandra så skickar hon en länk till dig.

Sökord:
Utvecklare, Systemutvecklare, Utveckling, Programmering, programmerare, System developer, C#, .NET, Framework, agilt, agila team, systemutveckling, Microsoft, klientutveckling, Angular, databas, SQL, utvecklartestning, integrationstester,
Monitor, Gävle
Mer info
Kontaktperson Sandra Engström
Telefon 072-567 66 00
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://monitorerp.com/sv/career/
Sista ansökningsdag 13 jan 2020 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer hur det är att jobba hos oss här: www.monitor.se/career