Varuhuschef

Varuhuschef

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag skapar vi bra prestationer i våra butiker. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats.

Arbetsuppgifter

Din roll blir att leda och utveckla verksamheten mot uppsatta mål tillsammans med våra duktiga medarbetare. Du kommer tillsammans med ledningsgruppen i butik, som du leder, att driva försäljningsarbetet och säkerställa att vi bemöter våra kunder på bästa sätt, allt utefter Mios koncept och sortiment. Självklart deltar du aktivt i varuhusets olika arbetsmoment.

Mio satsar i Valbo med en tillbyggnad av affärshuset på ca 1000 kvm, vilket är i sin slutfas. Den tillkommande ytan innebär bl.a. nya större personalutrymmen, nytt uppdaterat varuhusvarv och större logistik- och lagerytor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet från ledande befattning inom sällanköps- eller dagligvaruhandeln med goda resultat.
  • Har ett brinnande intresse för försäljning och att uppnå resultat.
  • Gillar att arbeta självständigt och målmedvetet i ett högt tempo.
  • Är energisk, samarbetsvillig och lojal.
  • Är en person som drivs av att inspirera och engagera dina medarbetare.
  • Har förmågan att få dina medarbetare att sträva mot samma mål.
  • Har god analys- och administrativ förmåga.
  • Har god kommunikativ förmåga.
Som du märker har vi höga krav men är du den vi söker kan vi erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete. Du blir en del av vårt fantastiska gäng i Valbo med fullt fokus på att öka och stärka Mios försäljning och position på den lokala marknaden. Våra värderingar "Laget, Kunskap och Passion" med Affärsmässighet som en övergripande värdering, genomsyrar allt vi gör och vårt mål är att leverera branschens bästa kundbemötande.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Försäljningen uppgår till drygt 7 Mdr kr på helårsbasis och vi är idag marknadsledande i Sverige på både soffor och sängar. Vi finns med butiker på 74 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.mio.se/om-mio/jobba-pa-mio
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (2 dagar kvar)