Företagskoordinator till Milen Ventilation

Företagskoordinator till Milen Ventilation

Vill du bli en del av ett spännande bolag som växer så det knakar? Milen Ventilation expanderar och söker nu en driven person som vill utvecklas i den ansvarsfulla rollen som företagskoordinator! Du kommer vara ledningens högra hand och arbeta med arbetsmiljöfrågor & bygga rutiner för framtida expansion.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Milen Ventilations räkning en företagskoordinator. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Milen Ventilation. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Milen Ventilations önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland! Milen Ventilation är ett ungt och expansivt företag som skapar energieffektiva installationer med miljön i fokus. De befinner sig i ett växande skede och behöver stärka upp organisationen med kompetent personal inför framtiden.

Arbetsuppgifter

vara med och bygga rutiner och funktioner hos Milen Ventilation samt lägga en grund för framtida expansion. Du kommer ansvara för att upprätta regelverk kring arbetsmiljö och säkerställa att företaget efterlever de lagkrav som efterfrågas. Tanken är att du ska avlasta ledningen och vara en viktig stödfunktion. När ledningen inte är på plats koordinerar du personalen.
Sammanfattningsvis kommer du att:
  • Fakturera och bevaka att kundfakturor betalas i tid
  • Hantera serviceordrar, kundfrågor, kontakt med kunder m.m.
  • Personaladministration inkl SAM, skyddsronder mm
  • Sköta lönehantering, semesterplanering och stödja bokslutsadministrationen.
Vi söker dig som

Har erfarenhet från en roll som företagskoordinator eller motsvarande arbetsuppgifter. Har du vana från ventilations-, VS- och kylbranschen är det meriterande för tjänsten.

Personlig lämplighet kommer vi att värdera högt i denna rekrytering. Vi ser därför att du som söker är ansvarstagande och noggrann samt har förmåga att hantera utmaningar. Du är serviceinriktad som person och social då du i rollen upprättar goda relationer med chefer, medarbetare och tekniker. Vidare är du uthållig och energisk samt flexibel då du anpassar dig efter vad situationen kräver.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gävle
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Sara Gagner

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Milen Ventilation är ett ungt och expansivt företag som skapar energieffektiva installationer med miljön i fokus.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 nov (17 dagar kvar)