Projektledare

Projektledare

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Midroc Electro söker nu engagerad projektledare till Installation Gävle!

Vi är idag 56 medarbetare på avdelningen och sysslar framförallt med entreprenadprojekt. Våra kunder finns inom både privat och kommunal sektor. Vår målsättning är att vara såväl kundernas som medarbetarnas förstahandsval och bygga långsiktiga samarbeten.

I division nord är det mycket på gång inom våra verksamhetsområden och Midroc har flera spännande uppdrag i Gävle med omnejd.

För att möta efterfrågan och fortsätta utvecklingen söker vi nu en projektledare för entreprenad

Arbetsuppgifter
Som projektledare är du en viktig kugge i verksamheternas dagliga arbete där du är ansvarig för att leda och driva projekt från planering till genomförande och avslut. Du sköter mycket av den dagliga kundkontakten, du leder och följer upp medarbetarna och du ansvarar för ekonomin i projekten.

Kompetens och erfarenhet
För att trivas i rollen som projektledare krävs det att du har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder och leverantörer som medarbetare och kollegor. Du gillar ordning och reda och är engagerad, noggrann och målinriktad.

Du har relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet ifrån elbranschen. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning eller annan ledande befattning. Tidigare erfarenheter av offertarbete är meriterande men inte ett krav. Midroc Electro kommer ge dig förutsättningar att växa in i rollen genom stöttning och utbildningar i vårt sätt att arbeta.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt och möjligheten att arbeta med branschledande kunder. Det finns stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Som stöd i din roll erbjuder vi dig vår interna ledarskaps- och projektledarutbildning som utvecklas av Midroc Business School.

Vill du bli vår kollega?
Välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

För mer information kontakta Magnus Laag, avdelningschef Gävle via e-post magnus.laag@midroc.se

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (15 dagar kvar)