Midroc Electro söker elprojektör till Sandviken, Gävle eller Borlänge

Midroc Electro söker elprojektör till Sandviken, Gävle eller Borlänge

Kort om oss: Vi är ett team som jobbar med kalkylering och projektering. Vi har våra arbetsplatser på olika orter i Midroc Electro och nu vill vi komplettera gruppen med ytterligare en kollega i antingen Sandviken, Gävle eller Borlänge. Personen som vi söker ska jobba med elprojektering. Kan det vara du som är vår nästa kollega? Vi är stolta över att berätta att vi 2017 vann det prestigefyllda Svenska Ljuspriset och kom på andra plats i tävlingen om det Nordiska Ljuspriset.

Vad kan du förvänta dej hos oss: Vi trivs på jobbet, i medarbetarenkäten 2018 är vårt mederbetarskapsindex på hela 75 och ledarskapsindex på 90. I vår vardag lever vi efter våra värderingar och hos oss är det öppet, nära, enkelt.

Kort om dej: Vi tror att du har några års erfarenhet av konstruktionsarbete och har goda kunskaper i AutoCAD. Möjligen också erfarenhet, eller intresse, av applikationen MagiCAD.

Kort om vårat uppdrag: Inom avdelningen kalkyl & elprojektering arbetar vi primärt med kalkyler och projekteringsuppdrag för installationsverksamhet där våra slutkunder finns inom industri-, fastighets- och byggsektorn. Våra projekt sträcker sig från det lilla jobbet på en fastighet, till det stora jobbet med kompletta installationer i byggnader för exempelvis äldreboenden, lägenheter och industribyggnader.

Ditt uppdrag: Hos oss har du utrymmet att jobba med det du är intresserad av och forma din egen inriktning. Låter det intressant? Hör då av dej och berätta vem du är, vad du har för ambitioner och vad du vill bidra med.

Om du vill veta mer ring eller sms:a avdelningschef Leif Jäderberg, Tel: 070-180 12 20

Låter det intressant? Hör då av dej och berätta vem du är, vad du har för kunskaper, ambitioner och vad du vill bidra med. Lämna din ansökan via midroc.se Välj "Din karriär" och lediga jobb. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig: Resor kommer att förekomma därför är B-körkort en fördel.

Placeringsort: Sandviken, Gävle eller Borlänge

Varmt välkommen med din ansökan!

Vardagen på Midroc Electro präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang. För att trivas hos oss bör du ha en teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och skapa relationer både internt och externt. Hos oss finns tryggheten och möjligheterna som ett stort stabilt företag kan erbjuda, men med teamkänslan av att arbeta i ett litet företag. Ta chansen och bli en del av Midroc Electro!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 9 dec (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll. Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.


I dag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.


Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!
Ansök via midroc.se