Hisstekniker till Gävle

Hisstekniker till Gävle

Midroc Electro i Gävle behöver stärka sin organisation ytterligare och söker Hisstekniker för modernisering, nybyggnation, service och reparation.

Vi söker efter nya medarbetare som har rätt vilja och driv att fortsätta utveckla vår hissverksamhet på orten. Vi ser gärna att du som söker är självgående och är en van problemlösare med tekniska kunskaper.

Arbetsuppgifter/kompetens
I rollen som hisstekniker har du ett nära samarbete med kunder, både internt och externt. Därför ser vi gärna att du som söker innehar god social kompetens, kommunikationsförmåga, är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och skapa kontakter med både medarbetare och kunder. Erfarenhet från hissbranschen eller elteknisk kunskap är meriterande.

Egenskaper
Som person är du flexibel med en vilja att lära och ta dig an olika arbetsuppgifter. Du är självgående och van att ta egna initiativ då det förekommer en del ensamarbete.


Övrigt
B-körkort är ett krav

Urvalet sker löpande.

Vi undanbeder oss vidare kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag i denna rekrytering.

Kontaktperson
Avdelningschef Magnus Karlsson 010-471 58 44
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.midroc.se
Sista ansökningsdag 13 aug (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Electro är ett av Sveriges ledande elteknikföretag med entreprenad- och serviceverksamhet inom elinstallation, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, security samt mekaniskt underhåll.

Vi är fabrikatsobundna och erbjuder kostnadseffektiva, trygga och enkla helhetslösningar i stora som små projekt.

Ett projekt, en projektledare, en affär!

Att vi nått så långt är tack vare vår duktiga personal och en målmedveten ledning.

Idag skryter vi om att vi har branschens bästa yrkesfolk. Det är ingen överdrift. En Midrocare ska lämna så positiva spår efter sig, att du vill ringa igen.

Vi finns nära dig

Vi är organiserade i fem divisioner och finns vi på 44 orter i Sverige för att finnas nära våra kunder i miljöer som vi känner väl. Låt dig inte luras av ett fåtal ansikten på vissa platser. Bakom fasaden finns 1 600 engagerade personer, redo med specialkompetens och resurser.

Vi hoppas på goda möten enligt våra ledord: Öppet, Nära, Enkelt och Midroc Electro - det självklara valet!

MIDROC ELECTRO - EN DEL AV MIDROC EUROPE

Midroc Electro ingår i Midroc Europe med ca 2 800 medarbetare och en omsättning på 4 miljarder. Gruppen utvecklar bolag med inriktning på tjänster inom fastighets-, bygg-, industri- och miljösektorn.