Två Account Managers - Gävle - Metria AB

Två Account Managers - Gävle - Metria AB

På Metria är vi cirka 300 medarbetare som tillsammans kan allt om geografisk information. Vi har både bredden och djupet och vår spridning över landet gör att vi alltid är nära våra kunder. Genom att förädla, visualisera och paketera den data som är viktig för våra kunder, hjälper vi dem att ta fram beslutsunderlag som gör deras affär mer effektiv och stabil. Det är vårt sätt att bidra till ett hållbart samhälle.

Vi söker två Account Managers
Account Manager är en nyckelposition hos oss, där din arbetsinsats i högsta grad lägger grunden till vår fortsatta framgång.

Som Account Manager har du en mångfacetterad och viktig roll:Du kommer att bli en del av ett säljteam som i dagsläget består av 10 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av nykundsförsäljning samt merförsäljning och kundvård mot våra befintliga kunder. Du kommer huvudsakligen att sälja Metrias produkter och tjänster med fokus på kartor och fastighetsinformation. Du har budget- och kundansvar och kommer att driva hela försäljningsprocessen. Du kommer att bearbeta kunder genom att boka möten och demonstrera våra tjänster via webb eller fysiska möten. Du rapporterar till Account Manager team Sales Manager och tjänsten är placerad i Gävle. Resor inom Sverige förekommer i tjänsten.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta med B2B försäljning, genom nykundsbearbetning samt befintliga kunder. Du är affärsinriktad och har förmåga att hitta kundnytta i varje säljmöjlighet och älskar kundkontakt. Som person har du stort eget driv, är uthållig, social, rådgivande, affärsmässig och serviceinriktad. Du är kommunikativ med mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Meriterande är kunskaper inom GIS och/eller fastighetsinformation. Som Account Manager hos oss behöver du inneha B-körkort.

Vad erbjuder vi?
Som Account Manager på Metria erbjuds du en kul och utmanande tjänst i ett välmående och växande företag. Du arbetar med frihet under ansvar och får arbeta med produkter och tjänster från Sveriges största geodatalager och mot kunder inom flera intressanta kundsegment. Du kommer att arbeta tillsammans med fantastiska kollegor med hög kompetens i en stimulerande och stöttande miljö.

läs mer om oss - www.metria.se

Kontakt
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Paul Sredojevic. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Paul, på tel.: 076-000 1863 eller via mail: paul.sredojevic@salesonly.se

Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Intervjuer sker löpande och vi vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Du ansöker via ”ansök här” knappen nedan, som tar dig till vår hemsida www.salesonly.se

Fackliga representanter:
Sveriges Ingenjörer, Henrik Bylund, telefon 010-121 81 17
Unionen, Per-Åke Jureskog, telefon 010-121 84 83

sökord: AM, sälj, säljare, gävle, gävleborg, uppsala, västmanland, teknisk, KAM, key account
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 25 juni (1 dag kvar)