Serviceinriktad dokumentansvarig till Mellansvenska Handelskammaren

Serviceinriktad dokumentansvarig till Mellansvenska Handelskammaren

Dina arbetsuppgifter

I denna roll på Mellansvenska Handelskammaren kommer du att hjälpa våra medlemsföretag med deras internationella handelsdokument. Detta innebär att granska och godkänna dokument, framför allt via ett digitalt system men till viss del även manuellt. Du hjälper och förklarar för företagen vad som krävs för att få dokumenten godkända samt hanterar postgången. Du behöver kunna sätta dig in i frågor som rör till exempel frihandel och regelverk kopplade till tull och exportfrågor för att kunna vara behjälplig när företagen har frågor. Vi strävar alltid efter att hålla en hög servicenivå när gällande handläggningstid, kunskap och information.

I rollen ingår viss övrig administration, att vid behov stötta upp vår ekonomiavdelning med administrativa uppgifter samt att ansvara för skötseln av vårt fina kontor i Gävle.

Din profil

Vi söker dig som har en mycket god administrativ förmåga, gillar att hålla ordning och reda och har mycket god datorvana. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda då båda språken används i den dagliga dokumenthanteringen. Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativa serviceyrken och har arbetat med import- eller exportrelaterade frågor.

I denna tillsättning kommer vi att lägga stor vikt vid din personlighet och dina drivkrafter. Du vill alltid ge våra medlemmar ett varmt bemötande och förstår att en hög service är avgörande. Du är noggrann och tålmodig samt har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Gävle där du behöver finnas på plats.

På Mellansvenska Handelskammaren är vi ett litet men sammansvetsat gäng, som gör mycket för att hjälpa varandra. Därför är det viktigt att du trivs med att vara en del av ett team och som gärna samarbetar med dina kollegor.

Ansökan

Är det här en tjänst för dig? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan! I denna rekrytering samarbetar Mellansvenska Handelskammaren med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2022-07-31. Vid frågor kring tjänsten kontakta någon av rekryteringskonsulterna Pernilla Antonsson på 073-351 27 31 eller Elin Broqvist 073-351 27 47. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Pernilla Antonsson
Telefon 073 351 27 31
Område Gävle
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nu söker vi på Mellansvenska Handelskammaren en dokumentansvarig som är en stjärna på både administration och service.

Mellansvenska Handelskammaren är en medlemsorganisation som arbetar för företagens bästa i Gästrikland, Hälsingland och Dalarna och är engagerade i bland annat tillväxtfrågor inom infrastruktur, energifrågan, kompetensförsörjning och internationell handel. Vårt uppdrag är att, tillsammans med våra medlemmar, bidra till en hållbar tillväxt och stärka konkurrenskraften i och för vår region.

Ett av Mellansvenska Handelskammarens uppdrag är att stötta medlemsföretagen i olika exportrelaterade frågor. Bland annat innebär det att visera exportdokument som kan krävas vid internationell handel. Genom internationella avtal utfärdar Handelskammaren även ATA-carneter som används för att tullfritt kunna ta varor till ett annat land för en tidsbegränsad period. www.mellansvenskahandelskammaren.se