Transportledare Industri - Gävle

Transportledare Industri - Gävle

MaserFrakt AB, Industri söker ny medarbetare

Arbetsbeskrivning Med placering på vårt kontor i Gävle söker vi nu en transportledare. Som transportledare får du arbeta i ett härligt team med ett öppet klimat och få möjlighet till egen utveckling i din yrkesroll. Tjänsten innebär att ta emot kundbeställningar och utifrån dessa på bästa sätt planera bilar, leveranser och flöden. Det är därför viktigt att du kan se möjligheter till flödesoptimering och på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt kan transportplanera. Du sitter som spindeln i nätet mellan våra kunder och delägare. För MaserFrakt står alltid kunden i centrum och vi ser därför att du är kundorienterad och alltid gör ditt bästa för att tillgodose kundens behov. Det är också viktigt att du på ett bra sätt kan bemöta och ge god service till våra chaufförer, åkeriägare samt medarbetare.

I rollen som transportledare rapporterar du till Gruppchef.

Vem är du? Som person ska Du vara initiativ- och ansvarstagande, strukturerad, flexibel samt kunna ta egna beslut. Du behöver kunna hålla många bollar i luften och klara ett högt tempo. Det är även viktigt att du är serviceinriktad och har stort intresse för att ha kontakt med människor samt ett positivt sätt. Du ska vara lätt att samarbeta med och kunna skapa goda relationer gentemot såväl kunder, delägare som medarbetare.

Du ska ha erfarenhet av kundservice eller logistik, alternativt annan närliggande verksamhet. Du måste även ha god datavana. Meriterande är om du har kunskap om transportflöden samt eftergymnasial utbildning inom logistik.

Vi erbjuder Ett varierande arbete där en dag inte är den andra lik. Du får en plats i ett drivet team, där närhet, ansvar, förtroende samt framtid står i fokus. Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum: 2022-11-30

Urval och intervjuer sker löpande, vilket innebär att tillsättning av tjänsten kan ske före sista ansökningsdatum.

Märk din ansökan med: Transportledare Industri

Lämna din ansökan via mejl: rekrytering@maserfrakt.se

Kontaktperson för tjänsten:
Gruppchef Industri Emil Andersson 026-66 23 12
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://maserfrakt.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MaserFrakt AB är ett av Sveriges största maskin- och transportförmedlingsföretag. Vi finns etablerade i Dalarna och Gävleborg, med egna kontor, terminaler och täkter. Även om vi är ett stort företag med det stora företagets resurser och effektivitet så har vi genom delägarna också de småskaliga fördelarna som personlig service och närhet.

MaserFrakt har som mål att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Vi har därför skrivit under TRB klimatprotokoll som innebär att vi tillsammans med ett flertal stora aktörer inom transport- och logistikbranschen arbetar aktivt med att nå målbilden att vara klimatneutral år 2035.