Mackmyra söker en kollega till customer service

Mackmyra söker en kollega till customer service

Dina arbetsuppgifter

Nu söker Mackmyra en ny kollega till deras customer service. Är du en positiv och flexibel person som brinner för service? Då är det här en tjänst för dig!

I din roll på customer service ansvarar du för att ge Mackmyras kunder bästa tänkbara service. Detta gör du genom att bland annat ta emot besökande kunder, svara på frågor i växeln samt hanterar tidsbokningar och annan administration. Du identifierar kundernas behov samtidigt som du tänker utanför ramarna för att ständigt förbättra och utveckla kundrelationerna.

Arbetstiden är förlagd till dagtid men även helger kan förekomma vid besök av förbokade grupper. Då agerar du värd för dessa och ser till att de får en härlig upplevelse i sin helhet.

Din profil

Till denna tjänst söker vi en positiv och prestigelös lagspelare som stimuleras av att arbeta i en föränderlig miljö med varierade arbetsuppgifter. Du brinner för service och har alltid kundens bästa i fokus. Vi tycker att det är viktigt att du har en förståelse för verksamheten och har förmågan att se på arbetet ur ett helhetsperspektiv samtidigt som du har ett metodiskt och strukturerat arbetssätt med stort detaljsinne.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet från kundservice och administration. Det är även viktigt att du har god erfarenhet av något CRM-system och du är en van användare av Office-paketet. Du talar flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift, och talar du dessutom tyska ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav i denna tjänst.

Ansökan

Ser du dig själv i den här rollen? Vad kul! Då tar vi gärna emot din ansökan redan idag, då vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.

I denna tillsättning samarbetar Mackmyra Svensk Whisky med Clockwork Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor kring tjänsten hör gärna av dig till ansvarig rekryterare Ida Broman på 073-351 27 78 eller på ida.broman@clwork.se. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ida Broman
Telefon 073-3512778
Område Gävle
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mackmyra är pionjären och innovatören som startade den svenska whiskyexpeditionen. Whiskyn skapas med svenska råvaror, helt utan tillsatser, och genom klimatsmart destilleringsteknik. Mackmyra erbjuder prisbelönt single malt whisky, spännande whiskyupplevelser, och möjligheten att skapa sin egen whisky genom ett eget personligt 30-litersfat. Sedan 2017 skapar Mackmyra även ekologisk gin. Välkommen till Mackmyra.