RESEMONTÖR / PLASTSVETSARE

Vi är ett företag som startade 2009, vi är idag 4 anställda montörer där vi tillsammans har över 90 års erfarenhet inom branschen. Vi jobbar mot både företag och kommuner, stora entreprenader och mindre servicearbeten. Vårt kontor hittar du i Gävle. Vi erbjuder en arbetsplats med varierat arbete, möjlighet till flexibel arbetstid, egen arbetsbil, kollektivavtal (IF-Metall)och goa kollegor.

Vi söker dig som har erfarenhet av VVS,vattenrening, kemikaliehantering, industrimontage, maskinmontage etc. Du skall kunna läsa byggritningar och flödesscheman utan problem, samt gärna ha erfarenhet att hantera digitala ritningar i 3D.

Har du erfarenhet av arbete med thermoplaster är det starkt meriterande. Du skall ha B-körkort, goda kunskaper i svenska och gärna Tyska. Har du utbildning i heta arbeten, mobila plattformar och innehar SSG -entre´är det ett plus.

Vi värderar dina personliga egenskaper högt. Du är en person som har lätt att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett stort intresse och engagemang för ditt arbete och ser långsiktigt på denna typ av tjänst där du utvecklas och bidrar tillsammans med företaget i dess fortsatta utveckling. Du tar ett stort ansvar, har en god förmåga att arbeta självständigt och är driven i ditt arbete.

Välkommen med din ansökan senast 30/4 men gärna så fort som möjligt då vi utvärderar ansökningar löpande.

Frågor och ansökan ställs till:
fredrik@plastmontage.se
Mer info
Kontaktperson Fredrik Sundqvist
Telefon 076-7952080
Email Mejla Fredrik Sundqvist
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (21 dagar kvar)