Serviceledare till Gävle

Serviceledare till Gävle

Till Linde Material Handling söker vi nu en serviceledare till Region Öst med placering i Gävle med omnejd.

Arbetsbeskrivning

Som serviceledare på Linde ansvarar du för att planera, följa upp och säkerställa att bemanning, service och reparationsarbeten utförs i rätt tid med högsta möjliga effektivitet, kvalitet och servicegrad. Den service och utrustning som vi levererar ska fungera så bra att den överträffar kundens förväntningar.
Du arbetsleder en grupp servicetekniker som arbetar både på fasta verkstäder och på fält i Gävle, Falun, Borlänge, Alfta, Söderhamn och Hallstavik. I rollen ingår det löpande personalarbetet och ansvar för exempelvis utvecklings- och lönesamtal. Du verkar för att arbetet bedrivs i enlighet med de riktlinjer, ramar, rutiner och arbetssätt som gäller inom företaget.
I tjänsten förekommer regelbundna resor, främst inom regionen.

ErfarenhetVi söker dig som har någon form av teknisk utbildningsbakgrund, gärna inom fordonsteknik eller liknande. Du har flera års dokumenterad erfarenhet av att självständigt bedriva operativ arbetsledning inom en teknisk bransch. Det är meriterande om du har vana att leda på distans. Du kan planera, prioritera och fördela arbete samt har en god administrativ förmåga. Meriterande är om du har arbetat med ekonomisk uppföljning och har lätt att sätta dig in i nyckeltal.

Personliga kvalifikationerFör att trivas och passa in i rollen söker vi en lösningsorienterad och positiv ledare som sporras av att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du prestigelös, öppen och nyfiken i ditt förhållningssätt och föredrar att arbeta operativt med många kontaktytor. Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, kollegor och kunder. Som serviceledare rapporterar du till den regionala servicechefen.
Vill du vara med på vår fortsatta framgångsresa? Varmt välkommen med din ansökan senast 2 december. Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Frågor om tjänsten besvaras av servicechef Mikael Manderbacka på 070-881 42 02.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en av världens ledande tillverkare av truckar. Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Linde står för kvalitet genom hela kedjan för materialhantering. Vi utvecklar högklassiga intralogistiklösningar åt våra kunder. Det märks i allt från design och prestanda till innovativa lösningar som gör kundens verksamhet kostnadseffektiv och lönsam. Lösningarna innefattar el- och dieseltruckar, fleet management-system, automation, förarstöd, finansieringstjänster och utbildning. Truckarnas höga kvalitet stöds av en lika hög servicenivå. En rikstäckande serviceorganisation med över 270 välutbildade servicetekniker arbetar nära våra kunder - en garanti för hög tillgänglighet. Lindes trucksortiment är unikt. Det omfattar omkring 80 modellserier med upp till 20 varianter i varje serie och cirka 9 000 utrustningstillval. Med detta modulsystem tillverkar Linde truckar och truckflottor som anpassas exakt efter kundens krav för transport, lagring, plockning och stapling. Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik.   Linde Material Handling i Sverige har ca 450 medarbetare och en omsättning på ca. 1,5 miljarder kronor.