Vi söker en mekaniker till Pålgård & Söner kran AB i Skutskär

Vi söker en mekaniker till Pålgård & Söner kran AB i Skutskär

Är du en driven mekaniker med svetserfarenhet som gillar att reparera maskiner? Då ska du läsa vidare. Nu söker vi en underhållsmekaniker till vår kund Pålgård & Söner Kran AB i Skutskär.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba självständigt och kunna prioritera efter verksamhetens behov och huvudsakligen arbeta med service, reparation och underhåll av hjullastare, timmertruckar, lastbilar, trailers och materialhanterare samt tillbehör till dessa. Du kommer att arbeta för att ständigt förbättra driftsäkerheten på hela anläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet.

Som underhållsmekaniker arbetar du med att utföra avhjälpande, förebyggande och förbättrande underhållsarbete. Arbetet innebär tät kontakt och samarbete med maskinförarna och arbetsledare.

Om dig

Vi ser att du som söker har ett brinnande intresse inom teknik/underhåll. Ett krav är att du har utbildning och/eller erfarenhet av svetsning. Har du inriktning, kunskap och intresse mot hydraulik är det meriterande.

Du kan se samband och grundorsaker till driftstörningar samt initiera och driva förbättringsåtgärder. Det är av vikt att du kan samarbeta med olika personer och befattningar.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer läggas på personliga egenskaper. Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande och som fungerar lika bra självständigt som i grupp. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar. Vi ser vidare att du har god kommunikationsförmåga.

Övrigt

Placeringsort: Skutskär

Typ av anställning: provanställning 6 månader/tillsvidareanställning

Tillträde: omgående/enligt överenskommelse

Skift: dagtid

Information

Intervjuer och urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via lernia.se. Ansökningar tas endast emot via hemsidan.

Om Pålgård & Söner Kran AB

Pålgårds & Söner AB startades på slutet 1970-talet och har varje år sedan dess funnits inom samma familj. Idag är det den fjärde generationen som har gett sig in i företaget och det är en mix av syskon och kusiner som alla har växt upp inom verksamheten.

Pålgård lastar och lossar båtar, tåg, lastbilar på bl.a. tågterminaler och hamnar. Även jobb som behöver utföras på sågverk och värmeverk tar de sig an med glädje.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.