Servicedeskhandläggare på deltid söks till Ovako i Hofors

Servicedeskhandläggare på deltid söks till Ovako i Hofors

Är du en serviceinriktad och kommunikativ person? Har du erfarenhet från arbete inom kundtjänst eller servicesektorn? Då har vi på Lernia uppdraget för dig som Servicedeskhandläggare till vår kund Ovako i Hofors.

Arbetsuppgifter:
  • Ta emot samtal
  • Ärendehantering (registrera, hantera, fördela och uppdatera)
  • Eskalera de ärenden som ej kan lösas via första instans till andra och tredje linjen
  • Delta i servicedeskrelaterade projekt vid behov.
Din bakgrund
Vi söker dig som studerar - gärna inom IT eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Meriterande om du har erfarenhet av att kommunicera med kunder via telefon samt tidigare har arbetat i servicebranschen eller inom kundservice. Du har goda datorkunskaper och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya system. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är duktig på att prioritera och som snabbt ser vad som behöver göras. Du är serviceinriktad, är van vid att ha många kontaktytor och har god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt, är duktig på att samarbeta samt trivs med att arbeta i högt tempo.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsgrad
Extra vid behov/deltid/konsultuppdrag med start enligt överenskommelse

Information
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ladda upp ditt eventuella studieintyg direkt i ansökan för snabbare process. Välkommen med din ansökan redan i dag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.