Processoperatör till IMERYS AB

Processoperatör till IMERYS AB

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att sköta produktionen där påfyllnad av råvara i inmatningsfickorna är en stor del. Provtagning ingår också i uppgifterna både under pågående produktion och på färdig produkt. Enklare underhåll av tillverkningsutrustning mm.
Vidare förekommer det att du även lastar och lossar gods med hjullastare och motviktstruck.

Arbetstiderna kan variera med utgår från 6-14 och 10-18, varannan vecka.

Formell kompetens
  • Erfarenhet inom processindustrin eller inom lager
  • Erfarenhet som processoperatör
  • Truckkort och hjullastarkort
Personliga egenskaper

Stor vikt läggs vid på dina personliga egenskaper. För att lyckas i din roll är du en person som drivs av att ta stort eget ansvar. Du trivs bra i miljöer som ställer höga krav på din egen drivkraft och flexibilitet.

Du som söker ska vara teknisk lagd och ha arbetat med maskiner tidigare och då gärna som processoperatör. Vi tror att du är noggrann och flexibel och har en blick för vad som behövs göras. Bra om du är öppen för varierande arbetsuppgifter, är en lagspelare men även kan arbeta självständigt. Du behöver ha ett starkt säkerhetstänk och vara riskmedveten.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Gävle

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Om du är boende på annan ort vänligen ange i din ansökan huruvida du är flyttbar eller inte.
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi söker en processoperatör till vår kund Imerys Mineral AB i Gävle Hamn. Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos Imerys.

Imerys är en världsledande leverantör av industrimineraler, med 15 000 anställda och försäljning i över 140 länder. I Sverige utgörs den största kundbasen av den Nordiska kartong-, förpacknings- och massaindustrin.
Vid produktionsanläggningarna i Gävle, Sundsvall och Husum har företaget ca 40 personer anställda. Vid Imerys anläggning i Gävle jobbar idag tre personer. För rätt individ finns efter prövotid möjlighet till anställning hos Imerys.