Innesäljare med hantverksbakgrund sökes till kund i Gävle

Innesäljare med hantverksbakgrund sökes till kund i Gävle

Till vår kund i Gävle söker vi nu en innesäljare med branscherfarenhet inom ventilation, bygg eller plåt!

Vi söker dig som ska värna om kunder som kommer in i filialen samt utveckla relationen med befintliga kunder i företaget. I arbetsuppgifter ingår att aktivt söka nya kunder och skriva offerter. Genom samverkan med utesäljare och andra kollegor inom företaget jobbar man tillsammans för att ge kunden den bästa servicen.

Kvalifikationer

Branscherfarenhet inom ventilation, bygg eller plåt är ett krav.

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är en person som vill engagera dig i filialens framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling av arbetet och relationer inom och utanför bolaget. Du har en egen "motor" och gillar när det är mycket på gång. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga personliga förmågor för tjänsten.

Det är också värdefullt att du har en god samarbetsförmåga, samtidigt som arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska - fler språk är meriterande.

Anställningsform / omfattning / tjänstgöringsort

Heltid / visstid med möjlighet till övertag av kund / Gävle

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Lernia arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan via www.lernia.se redan idag! Inga ansökningar mottages via e-mail.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.