Industriarbetare

Industriarbetare

Gillar du att arbeta inom industrin och tycker om att jobba i ett högt tempo?

Då kan Lernia ha arbetet för dig!


Just nu söker vi industriarbetare till vår kund i Sandviken. Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet inom industri och är beredd på varierande uppgifter beroende på uppdrag. Som konsult är du en viktig del i vår bemanningsverksamhet och fungerar som ambassadör för Lernia ute hos kund för att representera oss på ett professionellt sätt.Tycker du om att arbeta självständigt, är flexibel och noggrann så kommer du att trivas hos oss.

Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning med en huvudsaklig inriktning eller motsvarande dokumenterad yrkeserfarenhet inom industrin. Du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven och framåt. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Dessutom ska du ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad med hög kvalitetsmedvetenhet.

Formell kompetens

B-körkort

Meriterande att ha något av följande:

Traverskort
Truckkort
SSG
Heta arbeten

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid/visstid/Sandviken

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Lernia arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan via www.lernia.se redan idag! Inga ansökningar mottags via mail.

Vid frågor kontakta: josefine.isaksson@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.