Industriarbetare Sandviken/Gävle

Industriarbetare Sandviken/Gävle

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet av industrin och vill arbeta i Gävle/Sandviken

Formell kompetens

Truckkort med kompetens A och B1

Travers/krankort

B-körkort

SSG-entre, giltigt

God Fysik

Din bakgrund

Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning med en huvudsaklig inriktning eller motsvarande dokumenterad yrkeserfarenhet som montör och industri. Vi ser gärna att du som söker har dokumenterad erfarenhet av att arbeta inom industri. Det är viktigt att du genomgått och slutfört gymnasium. Du har ett stort intresse för teknik- och industriarbete. Du är i god fysisk form då arbetet kan vara tungt och monotont. Du är händig, självgående, framåt och har ett positivt sätt i bemötandet av medarbetare..

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har god fysik och är flexibel. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, samt vara noggrann och ansvarsfull. Dessutom ska du ha god samarbetsförmåga, vara serviceinriktad med hög kvalitetsmedvetenhet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Heltid med skiftgång

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Lernia arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan via www.lernia.se redan idag!

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta mig via e-post

Fredrik.sundell@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Just nu söker vi industriarbetare till våra kunder i Gävle och Sandviken!