Chef för bemanningsverksamheten i Gävle / Uppsala

Chef för bemanningsverksamheten i Gävle / Uppsala

Kan det vara du som blir vår nya chef inom bemanning?

Vi på Lernia Bemanning växer så det knakar och nu söker vi dig med branscherfarenhet från bemannings-och rekryteringsbranschen. Tillsammans med ditt team vill du stärka och säkra Lernias fortsatta tillväxtresa och göra oss till Sveriges bästa bemanningsbolag! Hos oss kommer du att arbeta med engagerade och kompetenta kollegor som precis som du brinner för ökad kundnöjdhet och affärsnytta. Visst låter det oemotståndligt bra?

Lernia Bemanning är ett företag med hjärtat på rätt plats. Vi håller hög standard kring värderingar, samtidigt som vi lägger stort fokus på att skapa mervärde för våra kunder. Tillsammans formar vi en bättre framtid och ett mer hållbart samhälle. Vi är Sveriges största bemanningsföretag vad gäller yrkesarbetare men vill fortsätta växa inom tjänstemannaområdet, och det är nu vi behöver dig ombord!

Om jobbet

Som chef för bemanningsverksamheten i Gävle/Uppsala får du möjligheten att leda ett team där tillväxt, lönsamhet och utveckling är ledord. I rollen har du personal-, budget- och resultatansvar samtidigt som du dagligen supportrar dina medarbetare i de mer operativa frågorna. Vi erbjuder våra kunder bemannings- och rekryteringstjänster av yrkesarbetare och tjänstemän. Du ingår i den regionala ledningen och förväntas aktivt bidra till att vidareutveckla Lernia regionalt.

Detta gör du genom att:
 • Leverera marknadens mest värdeskapande tjänster
 • Ta en ledande position som går i linje med Lernias strategi
 • Bidra till kundens, individens och regionens konkurrenskraft och omställningsförmåga
 • Bevaka konkurrenter, trender och utveckling på den lokala marknaden
 • Bidra till en arbetsmiljö präglad av inspiration, arbetsglädje och gemenskap
 • Ta på dig ett stort eget ansvar att driva verksamheten framåt
Arbetsuppgifter

Vi är i en spännande fas och söker dig som vill vara med och driva utvecklingen i en föränderlig och expansiv bransch. Som chef för bemanningsverksamheten har du ett ansvar för såväl bemanning som rekrytering i Gävle/Uppsala med omnejd. I grunden vill vi jobba smartare och inte hårdare, därför ser vi gärna att du kommer med idéer samt din erfarenhet på hur vi effektivt kan bredda våra affärer. Vidare har du ett eget kommersiellt ansvar där uppdraget är att skapa tillväxt och lönsamhet samt utveckla och stärka våra befintliga affärer. Rollen kommer att formas utifrån om du kommer från säljsidan eller rekryterings/bemanningssidan sedan tidigare och nivån av stöttning du kommer få i början kommer också anpassas utifrån din tidigare erfarenhet.

Vidare ansvarar du för att utveckla en kultur som skapar värde för Lernia och inspiration samt glädje bland medarbetarna. Teamet du ansvarar för sitter utsprida i regionen och mycket av din arbetstid går därför ut på att förstå teamets behov, koordinera arbetet och supporta medarbetarna. För att förstå våra kunders behov ser vi att du tillsammans med dina medarbetare besöker våra kunder och aktivt etablerar en arbetsmetodik i syfte att uppnå en maximal kundnöjdhet. Tillsammans med teamet arbetar ni mot uppsatta mål för att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i området.

Vem söker vi?

Formell kompetens

Högskolekompetens eller motsvarande med flera års yrkeslivserfarenhet.
Körkort är ett krav.

Din bakgrund
 • Affärsorienterad med ledarerfarenhet samt förståelse för och erfarenhet av tjänsteförsäljning
 • Ledare med erfarenhet från roller med affärs- och personalansvar i bemanningsbranschen och/eller närliggande bransch
 • Van och bekväm att arbeta i förändring
 • Brett affärssinne och bekväm att arbeta och bidra i ledningsgrupper
 • Trivs med att blanda strategiskt och analytiskt arbete med "hands-on operations"
Personliga egenskaper:

Vi tror att du har passion för det du gör och är bra på att inspirera även på distans. Du driver saker framåt och är bra på att fatta snabba men också strategiska beslut, samtidigt som du inte tar allt på största allvar och kan bjuda på dig själv. Du är en engagerad och lyhörd person som gillar tempo i din arbetsvardag och är med på att ingen dag är den andra lik. För att trivas med jobbet som chef hos oss är du resultat- och tävlingsinriktad samt prestigelös. Du behöver också vara affärsmässig, förtroendeingivande och se samarbete som avgörande för framgång.

Ansökan och mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Gävle eller Uppsala. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Jan Collin Saxer 0722-54 10 04.

En av våra grundläggande värderingar är lika och unika, vilket innebär strävan efter mångfald i vår verksamhet. Därför ser vi gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Som ett led i vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll. Du kommer att få ge ditt samtycke till detta innan bakgrundskontrollen genomförs.

Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan innehållande CV och personligt brev redan idag. På grund av sommarsemester vill vi informera om att intervjuer inte kommer att ske mellan veckorna 28-32.

Sista ansökningsdag är 2022-08-12

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Organisation & ledning, Försäljning, Försäljningschef, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lernia.se
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.