CNC- Operatör

CNC- Operatör

Formell kompetens

Utbildning och erfarenhet inom CNC. B-körkort samt tillgång till bil. Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift. Meriterande med truck- och traverskort. Grönt certifikat är ett krav.

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och känner dig trygg i yrket.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är noggrann och motiveras av att arbeta med kvalitét. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Som person är du framåt och du ska kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och har ett trevligt bemötande av medarbetare.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Deltid /Sandviken/Gävle

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så skicka in din ansökan snarast.

Vid frågor kontakta Melinda Andersson

Melinda.andersson@lernia.se

Varmt välkommen med Din ansökan

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Gävle
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Har du erfarenhet inom CNC och söker nya spännande utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka till oss! Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi CNC-operatörer för uppdrag hos en av våra kunder. Arbetet är på heltid/visstid och du kommer att bli anställd av Lernia, men uthyrd som konsult till vår kund.