Verksamhetsutvecklare inom Fastighetsbildning

Verksamhetsutvecklare inom Fastighetsbildning

Om arbetsplatsen
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.



Arbetsuppgifter
Arbetet är koncentrerat på att stödja verksamheten på våra fastighetsbildningskontor. I detta ingår support i de tekniska handläggningsstöden, utveckling av dessa samt att utarbeta handledningar och kravspecifikationer.
Funktionen Tekniskt handläggningsstöd jobbar teambaserat. Funktionens medarbetare deltar i olika projekt kopplade till verksamheten inom Fastighetsbildning vilket ställer höga krav på att förmåga att anpassa arbetsprocesser, stödfunktionalitet och handledningar.


Kvalifikationer
Du har minst en treårig akademisk examen inom lantmäteriområdet eller yrkeserfarenhet från Fastighetsbildning

För arbetet krävs goda kunskaper i svenska, såväl i tal som i skrift.

Som person är du driven, tar initiativ, har god förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har ett intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du tar ansvar för din uppgift, strukturer själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheterna i förändringar.

Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av tekniskt handläggningsstöd för Fastighetsbildning
- Arbetat med stödverksamhet samt utvecklingsfrågor
- Arbetat som handläggare inom Fastighetsbildning

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.






Övrigt
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Agneta Murén Karlsson
Telefon 070-5175102
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med och forma morgondagens Sverige! På Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Vi gör det på lite olika sätt, på våra 50 kontor, från norr till söder. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!