Senior Supporttekniker, Gävle

Senior Supporttekniker, Gävle

Om arbetsplatsen
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. På huvudkontoret i Gävle finns våra myndighetsgemensamma enheter som levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs.

Arbetsuppgifter
Nu söker Lantmäteriet dig som brinner för service och support! Team Service Desk tillhör funktionen End User Services och finns organisatoriskt på Lantmäteriet Utveckling och IT, närmare bestämt på sektionen Drift och Infrastruktur. På Utveckling och IT jobbar vi agilt enligt moderna metoder och DevOps. Vi arbetar i team med mycket eget ansvar och befogenheter. Tillsammans utvecklar vi en av regionens största och mest avancerade IT-miljöer. Service Desk består i dagsläget av 8 medarbetare, och svarar för service och support av Lantmäteriets verksamhetssystem och IT-arbetsplatstjänster. I arbetsuppgifterna ingår även verksamhetsutveckling av Service Desk, Incident- och Problem Management processerna. Lantmäteriet har ca. 2200 användare på 50 orter, av dessa finns ca. 900 i Gävle. Vi stödjer våra användare via telefon, personligt möte, tjänsteportal och chat. Vi strävar efter hög kundnöjdhet och hög lösningsgrad vid första kontakt.

Kvalifikationer
För arbetet krävs erfarenhet av arbete i en större IT-organisation och det är meriterande om du har ITIL certifiering. Vi lägger stor vikt dina personliga egenskaper och söker dig som är serviceinriktad och har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är den som gärna anstränger dig lite extra för att leverera lösningar med rätt kvalité och samtidigt har förmåga att anpassa dig efter förändrade omständigheter efter vägen. Då vi arbetar i team är det viktigt att du är en lyhörd lagspelare med god kommunikativ förmåga, där du är tydlig men samtidigt lyssnar in andra. Då arbetsuppgifterna även kommer att innefatta utvecklingsarbete behöver du ha förmåga att kunna leda arbete samt kunna skapa engagemang och delaktighet bland dina kollegor.

Övrigt
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Emma Wannberg
Telefon 026-63 34 89
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med och forma morgondagens Sverige! På Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Vi gör det på lite olika sätt, på våra 50 kontor, från norr till söder. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!