IT-arkitekt, Gävle

IT-arkitekt, Gävle

Om arbetsplatsen
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. På huvudkontoret i Gävle finns våra myndighetsgemensamma enheter som levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Enheten Utveckling och IT är en betydelsefull del i Lantmäteriets verksamhet där vi arbetar tillsammans med Lantmäteriets tre divisioner i både strategiska, taktiska och operativa frågor. Utveckling och IT:s uppdrag är att bidra till utvecklingen av Lantmäteriets verksamhet genom att tillhandahålla effektiva lösningar och tjänster.

Arbetsuppgifter
Vi har flera stora intressanta utvecklingsprojekt på gång som alla bidrar till samhällets utveckling och där behöver vi dig! Vi söker dig som är senior utvecklare som vill ta nästa steg i karriären eller dig som redan arbetar som arkitekt inom IT området. Du kanske redan idag arbetar med inriktning mot integrations-, applikations- eller infrastrukturarkitektur? Kanske ser du dig själv som en bred IT-teknikgeneralist eller så har du lite djupare erfarenhet av arbete med IT-säkerhet? Som arkitekt arbetar du övergripande, stödjer med helhetsperspektivet och stöttar våra utvecklingsteam som brobyggare mellan både team och verksamhet. Du agerar mestadels i en konsultativ och coachande roll men bidrar även mer handgripligt när så behövs. Vi ger alla medarbetare stort förtroende och tillit. Är du den som vill ta eget ansvar och få möjligheten att påverka? Vill du jobba i teknikens framkant med moderna arbetssätt? Sök!

Kvalifikationer
Du är öppen för förändring, driven, nyfiken och duktig på att tänka nytt. Du har en god förmåga att kommunicera och anstränger dig att både förstå andra och bli förstådd. Du trivs att arbeta i team, har god samarbetsförmåga och kan ta en ledande roll när så krävs. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en högskoleutbildning inom IT eller har skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt. Du kan kommunicera på svenska på ett tydligt och konstruktivt sätt, både muntligt och skriftligt. Vi har flera lediga tjänster inom IT och du kan passa för flera så sök alla!

Övrigt
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen. Urval sker löpande. Tjänsterna är säkerhetsklassade och kräver svenskt medborgarskap.
Mer info
Kontaktperson Lars Malmevik
Telefon 026-633948
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med och forma morgondagens Sverige! På Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Vi gör det på lite olika sätt, på våra 50 kontor, från norr till söder. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!