Fastighetsekonom inom Fastighetsbildning, Gävle

Fastighetsekonom inom Fastighetsbildning, Gävle

Om arbetsplatsen
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen.

Genom effektiv, rättssäker och kvalitativ fastighetsbildning skapar du som medarbetare på Lantmäteriet förutsättningar för en hållbar tillväxt i det svenska samhället. Det lägger grunden för ett tryggt fastighetsägande och bidrar till en stabil samhällsekonomi.Arbetsuppgifter
Vi utför uppdrag åt Regeringen, Skatteverket och andra uppdragsgivare inom det fastighetsekonomiska området. Vi ger även stöd till verksamhetsområdets förrättningslantmätare i frågor som rör förrättningsvärdering. Vi är för närvarande tio personer som arbetar med självständiga, stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter. Uppgifterna genomförs dels i projektform och dels som linjearbete.

Du kommer att arbeta med utveckling, stöd och förberedelsearbete inför den allmänna fastighetstaxeringen. I arbetsuppgifterna ingår det att ta fram kravspecifikationer för de tekniska värderingssystemen, genomföra tester, skriva handledningar, delta i utbildningsinsatser och även leda delprojekt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom lantmäteri, fastighetsekonomi eller motsvarande.
Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet inom områdena fastighetsvärdering, statistik, GIS, projektledarskap, utbildning och forskning. En förutsättning är att du är intresserad av metod- och verksamhetsutveckling.

Vi söker dig som:
* har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
* är en god analytiker och är lösningsorienterad
* har en positiv attityd och god samarbetsförmåga

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen.
Mer info
Kontaktperson Maria Beiron
Telefon 026-634654
Område Gävle
Yrkesroll Fastighet, Ekonomi, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med och forma morgondagens Sverige! På Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Vi gör det på lite olika sätt, på våra 50 kontor, från norr till söder. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!