Erfaren Systemutvecklare, Gävle

Erfaren Systemutvecklare, Gävle

Om arbetsplatsen
Lantmäteriet är den myndighet som kartlägger Sverige. Till våra uppgifter hör också att registrera och säkra ägandet av alla fastigheter samt hantera deras gränser. Nu söker vi dig som vill få en stor betydelse för samhällsutvecklingen. På huvudkontoret i Gävle finns våra myndighetsgemensamma enheter som levererar administrativa tjänster och är ett stöd till Lantmäteriets verksamhetsområden. Här är du med och ser till att vardagen fungerar! Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Enheten Utveckling och IT är en betydelsefull del i Lantmäteriets verksamhet där vi arbetar tillsammans med Lantmäteriets tre divisioner i både strategiska, taktiska och operativa frågor. Utveckling och IT:s uppdrag är att bidra till utvecklingen av Lantmäteriets verksamhet genom att tillhandahålla effektiva lösningar och tjänster.

Arbetsuppgifter
Vi har flera stora intressanta utvecklingsprojekt på gång som alla bidrar till samhällets utveckling och där behöver vi dig! Vi söker dig som brinner för systemutveckling och det finns utmaningar för dig med både lång och kort erfarenhet. Är du den som vill ta eget ansvar och få möjligheter att påverka? Vill du jobba i teknikens framkant med moderna arbetssätt? Sök! Du kommer jobba i agila team som är självständiga och har stort utrymme att välja lämpliga tekniker, verktyg och arbetssätt. Alla i teamet tar gemensamt ansvar för att driva utveckling och drift av de applikationer de jobbar med. Vi ger alla medarbetare stort förtroende och tillit. Tekniker vi bla arbetar med är Java, .Net, Python, Javascript, Kotlin, Angular och React. Vi arbetar även med integrationer, automatisering (continuous integration, continuous delivery och testning), Docker/containers och Openshift. ...och vi är också med på Advent of code och har Innovation day.

Kvalifikationer
Du är driven, bra på att tänka nytt, är kommunikativ och lösningsorienterad. Du vill jobba i team och har god samarbetsförmåga. Dina personliga egenskaper lägger vi stor vikt vid. Du har högskoleutbildning inom IT eller har skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt. Du kan kommunicera på svenska på ett tydligt och konstruktivt sätt, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du har jobbat med de tekniker och arbetssätt vi har. Vi har flera lediga tjänster inom IT och du kan passa för flera, så sök alla!

Övrigt
På Lantmäteriet förväntar vi oss att alla våra medarbetare agerar på ett professionellt, öppet och engagerat sätt. Det är en självklarhet för oss att arbeta aktivt för jämställdhet och mångfald och vi tar för givet att du delar vår uppfattning. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktperson som anges i annonsen. Urval sker löpande. Tjänsterna är säkerhetsklassade och kräver svenskt medborgarskap.
Mer info
Kontaktperson Maria Berglund Norling
Telefon 026-634854
Område Gävle
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med och forma morgondagens Sverige! På Lantmäteriet är du med och gör samhällsnytta. Det vi gör har direkt betydelse i människors vardag - oavsett om du är förrättningslantmätare, ekonom, jurist, systemutvecklare, ingenjör eller kommunikatör. Vi ansvarar för fastighetsindelningen i Sverige och försörjer samhället med information om geografi och fastigheter samt bidrar till hållbart samhällsbyggande och ekonomisk utveckling. På Lantmäteriet är vi stolta över att bidra till samhällsutvecklingen. Vi gör det på lite olika sätt, på våra 50 kontor, från norr till söder. Hos oss får du utvecklas i en viktig samhällsfunktion där din kompetens och ditt engagemang är vår främsta resurs. Lantmäteriet är platsen för dig som vill växa!