Nu söker vi dig som är utbildad elektriker till vårt kundcenter i Gävle.

Om tjänsten

Som elektriker hos oss kommer du att arbeta med tillfällig el och värme för byggindustrin, vilket innefattar arbete inom tillfällig-el, belysning, passersystem/larmanläggningar och klimat på byggarbetsplatser. Installation av laddboxar till el/hybrid bilar. I dina arbetsuppgifter ingår även reparation, service och underhåll av elcentraler och annat elmateriel både ute hos kunder och inne på verkstad. Kundcentret i Gävle är inne i en tillväxtfast och det är 5 medarbetare på plats. Då det är ett mindre kundcenter är det viktigt att alla hjälps åt och stöttar upp där det behövs.

Om dig

Vi söker dig som har en utbildning inom el på lägst gymnasienivå samt B-körkort. Som elektriker hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Då vi arbetar inom en bred verksamhet är viljan att lära sig nya saker en viktig egenskap. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar.

Vi erbjuder

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.
Mer info
Kontaktperson Johan Lenströmer, kundcenterchef
Telefon 0733-37 63 10
Område Gävle
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lambertsson Sverige AB är ett av Sveriges ledande företag inom uthyrning av maskiner och tillfällig el till bygg- och anläggningsindustrin. Vi utför tjänster inom trafikavstängning, samt via Glacell även inom elinstallationer och solenergi. Lambertsson Sverige AB ingår i Peabkoncernen.